Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?До гнома)))?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?До гнома)))?
Ні,я не балувана,а цілеспрямована?Я не те саме сказав?
Знайди, де сховав сковорідку, продай і купи гнома ?Ні,я не балувана,а цілеспрямована?
Та я його й так куплю з з/п...сиджу оце думаю,скільки мені без цукерок бути заради того гнома?Знайди, де сховав сковорідку, продай і купи гнома ?
І?Пришла с суда. В зал заседаний не попала. Там онлайн суд шел. Написала заявление что бы рассматривали без меня
6-е заседание по онлайн финанс
Останнє?6-е заседание по онлайн финанс
НАдеюсь что даОстаннє?
Результат ще не знаєте?НАдеюсь что да
Нет. Если будет секретарь наберетРезультат ще не знаєте?
А чого вони так переносять довго?НАдеюсь что да
6? Это по сносу иин?6-е заседание по онлайн финанс
Да по сносу инн6? Это по сносу иин?
Может не надо ходить?Да по сносу инн
Судья говорит что надо что бы принял повестку и нотариус и исполнительА чого вони так переносять довго?
Как это не ходить???? Нервы не выдержат не пойтиМожет не надо ходить?
Не ходил ниразу, все иин на третье заседание в мою пользу.Как это не ходить???? Нервы не выдержат не пойти
Мы ходим и бывает сидим очень долго потом пишу заявление и ухожу. По Пумбу и альфе сносим полтора года. Пумб снеслиНе ходил ниразу, все иин на третье заседание в мою пользу.
Я перший раз була захворіла, не йшла, писала заяву щоби без мене розглянули. Тепер суд мене мурижить. Кажуть - коли буде рішення, ми вам подзвонимо. Добре хоть є забезпечення...Не ходил ниразу, все иин на третье заседание в мою пользу.
В мене нотарь повістку не приймає (Харя).Судья говорит что надо что бы принял повестку и нотариус и исполнитель
Как это не ходить???? Нервы не выдержат не пойти