Посоветуйте адвоката по процессу банкротства.

• Автор теми Автор теми Blackeeys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 4K
але всеодно є декілька відбитих кредиторів, які "не здаються" (Приват, Ощад, Альфа, Росвен Інвест, Кошельок...).
итак - ключевой вопрос
так а чего ж эти гамадрилы в процедуру не явились? и вам бы жизнь усложнили, и не пришлось бы калам платить за прозвон

Вот хоть в банках у меня немного долгов:)
Суть не меняется..
итак - ключевой вопрос
так а чего ж эти гамадрилы в процедуру не явились? и вам бы жизнь усложнили, и не пришлось бы калам платить за прозвон
Потому что гамадрилы

итак - ключевой вопрос
Їм це не вигідно.
По-перше, при зверненні до суду фіксується заборгованість.
По-друге, це ж ще треба судовий збір заплатити.
По-третє, це ж треба толковий юрист, саме по банкрутству, а не ті йолопи що їм звичайні позови пишуть.
По-четверте, треба надати докази наявності заборгованості і обгрунтування її розміру (а як показує судова практика, дуже часто вони на цьому всераються).
По-п'яте, навіть якщо б і заявились, то не факт, що я б все виплатив. От, до прикладу, з'являється 10 кредиторів на загальну суму 200 000,00 грн. План реструктуризації для фізосіб можливий максимум на 5 років. У мене мінімальна зарплата, з якої я б платив максимум їм по 2 000,00 на місяць. 12 місяців х 5 років = 60 місяців. 60 місяців х 2 000,00 грн. = 120 000,00 грн. Решту 80 тисяч необхідно списувати по плану реструктуризації. Але у мене там боргів було ще більше, 380 тисяч (і це тільки по тілам), з відсотками там під мільйон. Так що їм це не вигідно. Краще за все сховатись в кущах і задовбувати мене.

Краще за все сховатись в кущах і задовбувати мене.
Це до першої скарги до НБУ :медсестра:
Ваш варіант з отриманням довідок про списання/погашення заборгованості має доволі сильне право на існування...

Це до першої скарги до НБУ :медсестра:
Ваш варіант з отриманням довідок про списання/погашення заборгованості має доволі сильне право на існування...
Ну на Приват ніякі скарги не діють. Вже півроку отримую відписки накшталт: "ваше питання про списання заборгованості потребує більш детального часу для аналізу, тому ваше звернення направлене до головного офісу. Остаточна відповідь буде надана пізніше". Вже і в суд вони ходили, і скаржився я на них в НБУ, все як горохом об стіну. Я не здивуюсь, що вони мою "заборгованість" комусь впарять у підсумку))

Я не здивуюсь, що вони мою "заборгованість" комусь впарять у підсумку))
Альфа, ощад і приват не продають нічого і нікому...
Спілкувався з одним із начальників відділів (їх декілька. По фізикам/юриксм і т.д.) стягнення заборгованості альфи, в них там зміни зараз, через націоналізацію.... Ніхто нічого не знає, жодних програм немає...

Спілкувався з одним із начальників відділів (їх декілька. По фізикам/юриксм і т.д.) стягнення заборгованості альфи, в них там зміни зараз, через націоналізацію.... Ніхто нічого не знає, жодних програм немає...
Та десь же хтось скидав новину на форумі, що Приват продає пакет заборгованостей на 500 лямів.

так кредитори і так до суду звертаються.
мабуть більше всього їх стрьомає близько 6 к (чи скільки там зараз) судового збору за заяву платити..

але могли б і спробувати

так кредитори і так до суду звертаються.
мабуть більше всього їх стрьомає близько 6 к (чи скільки там зараз) судового збору за заяву платити..

але могли б і спробувати
Ну, звертатись в районний суд загальної юрисдикції (у випадку простого позову) або в господарський суд (у випадку банкрутства) - це дуже різні речі.

Зі свого досвіду скажу, що якість, швидкість і компетенція суддів між цими судами - це як порівнювати палець і чоловічій статевий орган.

А тим більше судді, які слухають справи про банкрутство. Не знаю як в інших госп судах, але в нашому судді по даній категорії справ дуже толкові. Це не якийсь там Вася Пупкін, суддя Лозівського міськрайонного суду Крижопільської області, який практику Верховного Суду і в очі ніколи не бачив))

Ну, звертатись в районний суд загальної юрисдикції (у випадку простого позову) або в господарський суд (у випадку банкрутства) - це дуже різні речі.

Зі свого досвіду скажу, що якість, швидкість і компетенція суддів між цими судами - це як порівнювати палець і чоловічій статевий орган.

А тим більше судді, які слухають справи про банкрутство. Не знаю як в інших госп судах, але в нашому судді по даній категорії справ дуже толкові. Це не якийсь там Вася Пупкін, суддя Лозівського міськрайонного суду Крижопільської області, який практику Верховного Суду і в очі ніколи не бачив))
ну це да. пару рішень читав де саме госп суд розбирав кредитні договори. змістовно капєц

ну це да. пару рішень читав де саме госп суд розбирав кредитні договори. змістовно капєц
Ото ж я і кажу.... У мене в банкрутство заявився один кредитор (ФінФорс викупив у Сслоун борг). Так там суддя лупашив їх і в хвост і в гриву. Стотищ мільйонів практики ВС наводив, тупашив той ФінФорс, що аж мені погано було. У підсумку затвердив тільки тіло кредиту, а по відсотках послав... І те, тільки тому, що я погодився, що кредит отримав))

Ото ж я і кажу.... У мене в банкрутство заявився один кредитор (ФінФорс викупив у Сслоун борг). Так там суддя лупашив їх і в хвост і в гриву. Стотищ мільйонів практики ВС наводив, тупашив той ФінФорс, що аж мені погано було. У підсумку затвердив тільки тіло кредиту, а по відсотках послав... І те, тільки тому, що я погодився, що кредит отримав))
фінфорс заявився? ну думаю більше заявлятись не буде :rolleyes:

фінфорс заявився? ну думаю більше заявлятись не буде :rolleyes:
Так. Найсмішніше те, що вони викупили Сслоун и Містеркеш (в обох було по 42 тисячі з відсотками), а заявили вони вимоги тільки по Сслоун, по Містеркешу вони потім, після завершення банкрутства, прислали довідку по погашення заборгованості))

Як людина, яка пройшла через цю процедуру, скажу вам так: дзвонити і кошмарити не перестануть навіть за наявності відкритого провадження про неплатоспроможність (банкрутство). У мене вже більш як півроку закрито провадження, але всеодно є декілька відбитих кредиторів, які "не здаються" (Приват, Ощад, Альфа, Росвен Інвест, Кошельок...). Приват навіть до суду позов подавав, я його навіть не читав. У першому ж засіданні суду показав ухвалу по банкрутству, зазначив що Приват свої вимоги туди не заявляв. Суддя тільки пальцем біля скроні покрутив і послав той Приват на йух
Сколько Вам это стоило если не секрет

Їм це не вигідно.
По-друге, це ж ще треба судовий збір заплатити.
По-третє, це ж треба толковий юрист, саме по банкрутству, а не ті йолопи що їм звичайні позови пишуть.
По-четверте, треба надати докази наявності заборгованості і обгрунтування її розміру (а як показує судова практика, дуже часто вони на цьому всераються).
По-п'яте, навіть якщо б і заявились, то не факт, що я б все виплатив. От, до прикладу, з'являється 10 кредиторів на загальну суму 200 000,00 грн. План реструктуризації для фізосіб можливий максимум на 5 років. У мене мінімальна зарплата, з якої я б платив максимум їм по 2 000,00 на місяць. 12 місяців х 5 років = 60 місяців. 60 місяців х 2 000,00 грн. = 120 000,00 грн. Решту 80 тисяч необхідно списувати по плану реструктуризації. Але у мене там боргів було ще більше, 380 тисяч (і це тільки по тілам), з відсотками там під мільйон. Так що їм це не вигідно. Краще за все сховатись в кущах і задовбувати мене.
В принципе банкротство выгодное дело
70-80 тисяч, не пам'ятаю вже
А есть смысл мне делать как Вы думаете пумб150к и МФО тела только 80-90 к дело в том что МФО у меня вообще не привидится возможности гасить все уходит на пумб а плюс ещё алименты вот и думаю алгоритм выхода из ситуации ?

В принципе банкротство выгодное дело

А

А есть смысл мне делать как Вы думаете пумб150к и МФО тела только 80-90 к дело в том что МФО у меня вообще не привидится возможности гасить все уходит на пумб а плюс ещё алименты вот и думаю алгоритм выхода из ситуации ?
Це краще у Strom запитати

Це краще у Strom запитати
День добрый Вы можете проконсультировать на счёт банкротства?

Останнє редагування:
Назад
Угорі