Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K
Вітаю)
Отримавши в дії ухвалу суду про відкриття провадження по стягненню коштів звернулась за правовою допомогою до Тараса.
Дуже досвідчений адвокат, одразу проконсультував щодо подальших дій та склав відзив на позовну заяву. Як результат отримали позитивне рішення на мою користь!
Вдячна за професійність та бездоганну роботу!

Вітаю)
Отримавши в дії ухвалу суду про відкриття провадження по стягненню коштів звернулась за правовою допомогою до Тараса.
Дуже досвідчений адвокат, одразу проконсультував щодо подальших дій та склав відзив на позовну заяву. Як результат отримали позитивне рішення на мою користь!
Вдячна за професійність та бездоганну роботу!
завжди будь ласка)))
радий, що зміг допомогти))

завжди будь ласка.
якщо подадуть до суду і треба буде допомога, пишіть, будемо розбиратись
Доброго ранку!мені потрібна допомога в суді,подали до суду на цивільну справу (позовне провадження)

Дякую Тарасу за професійне складання відзиву на апеляційну скаргу Монобанку. Тамошні юристи спочатку геть безпорадно профукали суд першої інстанції, але коли вдались до апеляції, то просто підтвердили власну некомпетентність.
Позов був на > 50 000 грн.

Вкладення

• sah.webp
    sah.webp
    62 Кб · Перегляди: 76

Нужна помощь, консультация, напишите мне пожалуйста

Останнє редагування модератором:
Нужна помощь, консультация, напишите мне пожалуйста
Супер адвокат!!! Людина з великої Літери!!! Дякую вам Тарас, за дуже велику роботу!!!! Ви два суди нам виграли!!! Я буду вас рекомендувати всім знайомим!!!!ДЯКУЮ!!!

Добрий вечір Tarass.
Маю таке звернення, маю боргові зобов'язання з різними МФО з великою загальною сумою тіл кредитів + % до повернення (загально всі тіла кредитів - 250 000 грн ), однак не маю фінансів для розрахунку з цими МФО і відсотки зростають щодня.
Наразі їх представники роблять спам дозвон до моїх родичів і на мої контактні номери, номери додаткові мої чи моїх родичів я їм не надавав, однак вони брешуть, що ці номери я вказав їм добровільно.

Що ви можете порадити в цій ситуації?

Добрий вечір Tarass.
Маю таке звернення, маю боргові зобов'язання з різними МФО з великою загальною сумою тіл кредитів + % до повернення (загально всі тіла кредитів - 250 000 грн ), однак не маю фінансів для розрахунку з цими МФО і відсотки зростають щодня.
Наразі їх представники роблять спам дозвон до моїх родичів і на мої контактні номери, номери додаткові мої чи моїх родичів я їм не надавав, однак вони брешуть, що ці номери я вказав їм добровільно.

Що ви можете порадити в цій ситуації?
добрий вечір.
окрім читати форум, нічого)) тут по кожній мфо все розписано
я домовляннями на займаюсь

Назад
Угорі