Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K
Tarass, Доброго ранку. пыдскажіть будь ласка кредит капітал подали до суду, є ухвала про відкриття провадження від 14 листопада, чи можливо ще подати відзив і скільки будуть коштувати ващі послуги?
доброго ранку.
можливо.
щодо вартості послуг, треба для початку ознайомитись із позовною заявою, з додатками.
напишіть мені у вайбер 0970448903

Подскажите что мне делать
Набралась кучу микрозаймлв по глупости, один перекрывала другим и так за пол года сумма выросла до 390 тыс с процентами. Платить больше не могу что делать не знаю

Подскажите что мне делать
Набралась кучу микрозаймлв по глупости, один перекрывала другим и так за пол года сумма выросла до 390 тыс с процентами. Платить больше не могу что делать не знаю
очевидно, переставать платить и перекредитовываться.
ждать адекватных предложений от кредиторов по закрытию/судов.
другого еще не придумали

Доброго дня. Таке питання суд виніс рішення що виконавчий напис не підлягає виконанню, пройшло 1,5 місяці з суду ніяких документів не надійшло і виконавчій напис досі тільки призупинено і рахунки заблоковані. Як мені діяти щоб розблокували картки і повернули судовий збір і кошти зняті в оплату виконавчого напису?

Доброго дня. Таке питання суд виніс рішення що виконавчий напис не підлягає виконанню, пройшло 1,5 місяці з суду ніяких документів не надійшло і виконавчій напис досі тільки призупинено і рахунки заблоковані. Як мені діяти щоб розблокували картки і повернули судовий збір і кошти зняті в оплату виконавчого напису?
доброго дня.

вам треба звернутись до суду за отриманням рішення з відміткою про набрання законної сили та виконавчим листом про стягнення витрат.
щодо коштів, які встигли стягнути: якщо ви просили їх стягнути з відповідача під час скасування напису, то ця сума буде зазначена у виконавчому листі, якщо ж ви цього не просили, треба подати окремий позов про стягнення безпідставно отриманих коштів

Tarass, Скажіть - пане Тарасе , будь ласка , чи зараховуються кошти на картки іншого банку (Райффайзен"Аваль") при арешті в Приваті за виконавчим провалденням? Кошти зараховуються - але зняти їх не можливо ???

Tarass, Скажіть - пане Тарасе , будь ласка , чи зараховуються кошти на картки іншого банку (Райффайзен"Аваль") при арешті в Приваті за виконавчим провалденням? Кошти зараховуються - але зняти їх не можливо ???
і вам доброго вечора.

не зрозумів питання.

ви маєте на увазі, чи можете ви перераховувати кошти на рахунок в Райфі, якщо арештовано лише приват? так, можете.
якщо рахунок арештований перераховувати кошти можна, не можна знімати. І не важливо який це банк

і вам доброго вечора.

не зрозумів питання.

ви маєте на увазі, чи можете ви перераховувати кошти на рахунок в Райфі, якщо арештовано лише приват? так, можете.
якщо рахунок арештований перераховувати кошти можна, не можна знімати. І не важливо який це банк
На картку "Аваля" будуть надходити кошти з іншої організації(зарплата) .чи будуть зараховуватися кошти і залишатися на картці без права зняття (накопичуватися)?Зарплата основна в Приваті ( отримую 14 200)

На картку "Аваля" будуть надходити кошти з іншої організації(зарплата) .чи будуть зараховуватися кошти і залишатися на картці без права зняття (накопичуватися)?Зарплата основна в Приваті ( отримую 14 200)
уявлення не маю)) передбачення це не мое.
єдине, що можу сказати, якщо рахунок заблокований, то зняти кошти з нього ви не зможете, за виключенням двох мінімальних зарплат

уявлення не маю)) передбачення це не мое.
єдине, що можу сказати, якщо рахунок заблокований, то зняти кошти з нього ви не зможете, за виключенням двох мінімальних зарплат
Дякую! Може на форумі хтось знає?

Дякую! Може на форумі хтось знає?
що знає? заблокований у вас рахунок чи ні?

будь ласка, прочитайте уважно, що я вам написав: якщо рахунок заблокований, зняти кошти ви не зможете.
вочевидь, що якщо не заблокований, знімайте.

що знає? заблокований у вас рахунок чи ні?

будь ласка, прочитайте уважно, що я вам написав: якщо рахунок заблокований, зняти кошти ви не зможете.
вочевидь, що якщо не заблокований, знімайте.
Рахунок заблокований по В\П : "Приват"-основна зарплата ( відраховують щомісяця 20%)- але по роботі потрібно відкрити заплвтну картку саме у "Авалі"! Питання зняття не так хвилює! Питання чи будуть на картку"Аваля" зараховуватися регулярно кошти -навіть після того як "Аваль " заблоче зняття!
Рахунок заблокований по В\П : "Приват"-основна зарплата ( відраховують щомісяця 20%)- але по роботі потрібно відкрити заплвтну картку саме у "Авалі"! Питання зняття не так хвилює! Питання чи будуть на картку"Аваля" зараховуватися регулярно кошти -навіть після того як "Аваль " заблоче зняття!
Чи будуть накопичуватися кошти в "Авалі" без права зняття поки діє В/П ?

і, я на нього відповів - будуть
Чи будуть накопичуватися кошти в "Авалі" без права зняття поки діє В/П ?
накопичуватись? не певен, все буде залежати від активності виконавця.
захоче буде знімати частинами, захочет, буде чекати поки набіжить сума на закриття вп

Доброго вечора, Тарас. Підкажіть будь ласка чи є шанс виграти суд з кредитпромінвест? Глянувши їх в реєстрі опендатабот була шокована як часто подають в суди та виграють їх(

Доброго вечора, Тарас. Підкажіть будь ласка чи є шанс виграти суд з кредитпромінвест? Глянувши їх в реєстрі опендатабот була шокована як часто подають в суди та виграють їх(
Доброго вечора.
в суді шанси завжди 50 на 50))))

щоб говорити, щось детально, треба бачити матеріали судової справи: позовну заяву та додатки до неї

Доброго вечора.
в суді шанси завжди 50 на 50))))

щоб говорити, щось детально, треба бачити матеріали судової справи: позовну заяву та додатки до неї
Дякую Вам за відповідь. Мій кредит вчора продали їм, в суд ще не подавали🤦🏽‍♀️

Назад
Угорі