Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K

Доброго дня, стикнувся з наступною ситуацією. В 21 році набрав кредитів - якісь вже закрив, якісь ще активні. Сьогодні отримав дзвінок що на мене готують позов до суду - шоб звязатись з менеджером і врегулювати це питання. На сторінці УБКІ зробив запит і видно що 4 кредити не закриті(інші звязувались зі мною через мейл і пропонували закрити за тіло чи навіть менше - часом так робив і ці кредити вже відсутні). Піднявши старі мейли знайшов і від активних кредитів схожі мейлим - але тоді на них не звернув увагу - а зараз вони вже не пропонують гасити за тіло а вимагають набагто більше. Хотілось би дізнатись чи я можу вирішити ці питання за менші гроші чи вже зараз потрібно буде оплатити все повністю і з процентами. І як це все вже врегулювати шоб мати спокій.

Доброго дня, стикнувся з наступною ситуацією. В 21 році набрав кредитів - якісь вже закрив, якісь ще активні. Сьогодні отримав дзвінок що на мене готують позов до суду - шоб звязатись з менеджером і врегулювати це питання. На сторінці УБКІ зробив запит і видно що 4 кредити не закриті(інші звязувались зі мною через мейл і пропонували закрити за тіло чи навіть менше - часом так робив і ці кредити вже відсутні). Піднявши старі мейли знайшов і від активних кредитів схожі мейлим - але тоді на них не звернув увагу - а зараз вони вже не пропонують гасити за тіло а вимагають набагто більше. Хотілось би дізнатись чи я можу вирішити ці питання за менші гроші чи вже зараз потрібно буде оплатити все повністю і з процентами. І як це все вже врегулювати шоб мати спокій.
доброго дня.
погортайте форум, тут по кожному кредитору є відповідний досвід, з якого видно чи вдається домовлятись за списання відсотків чи ні.
я такими питаннями не займаюсь

Tarass, подскажите пожалуйста сколько будет стоить снести 2 ИН? Я военнослужащий и самому подавать заявления в суд возможности нет.

Добрий день!
Була зарплатна картка райфайзена, на роботі перевели на приват. Заява про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій була написана на райфайзен.
Як тепер бути? Писати ще одну заяву на розблокування для привата?

Добрий день!
Була зарплатна картка райфайзена, на роботі перевели на приват. Заява про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій була написана на райфайзен.
Як тепер бути? Писати ще одну заяву на розблокування для привата?
доброго вечора.
так

Дякую адвокату Тарасу Підодвірному за перемогу у апеляційному суді над ЄАПБ та Манівео,три місяці тривала клоунада з ЄАПБ,але робота кваліфікованого юриста взяла верх над цим беззаконням.

Назад
Угорі