Добрий день.Добрий день потрібна Ваша допомога, зняти ИНН
Не проблема, пишіть на байбер/тг 0970448903 або телефонуйте. Все вирішимо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрий день.Добрий день потрібна Ваша допомога, зняти ИНН
ОкДобрий день.
Не проблема, пишіть на байбер/тг 0970448903 або телефонуйте. Все вирішимо
доброго дня.Добрий день.
Рефайзен банк аваль подав до суду.
Що робити не знаю. Підшукую адвоката. Ніколи не бував в таких ситуаціях.
Підскажіть як скористатися вашеми послугами і як це буде працювати?
Доброго дня. Якщо МФО подасть на мене до суду,я повинна бути там особисто,якщо в мене буде адвокат.доброго дня.
пишіть на вайбер/тг 0970448903, все обговоримо
НіДоброго дня. Якщо МФО подасть на мене до суду,я повинна бути там особисто,якщо в мене буде адвокат.
Напишите пожалуйста цены в личку на снятие исполнительной надписи нотариусаОтветил в личке
написал в ЛСНапишите пожалуйста цены в личку на снятие исполнительной надписи нотариуса
Добрий день . Яка вартість ваших послуг (закрити виконав провадження)?написал в ЛС
написав в лсвкажіть в особисте повідомлення ціну для скасування ИНН
відповів у приватні повідомленняДоброго вечора.
Вкажіть в особисте повідомлення ціну для скасування ВНН.
це привід відмовити у задоволенні позову.Пане Тарасе, підкажіть будь-ласка - в першій інстанції зараз є справа за позовом вердикт капітал, до розгляду по суті ще не дійшло.
Побачив в убкі що вердикти перепродали цей борг іншій шарагі, але звісно мене ніяк не сповістили
якщо новим кредитором не буде подано заяву про заміну позивача в судовому провадженні, хіба це не привід провадження закрити?
правда як ще суду довести що борг перепродали - теж гарне питання
Дуже дякую за відповідь! А в якому вигляді має бути витяг з убкі? я просто замовив pdf-ку на пошту свою і побачив що перепродалице привід відмовити у задоволенні позову.
надішліть суду витяг з УБКІ, з клопотанням про долучення доказів, та пояснення по справі, в яких обгрунтуйте, що вердикт не належний позивач
в цій довідці є підпис, печатка?Дуже дякую за відповідь! А в якому вигляді має бути витяг з убкі? я просто замовив pdf-ку на пошту свою і побачив що перепродали
треба зробити додатковий запит до убкі?
Нажаль немає - це просто звіт по всій кредитній історіїв цій довідці є підпис, печатка?
якщо є, думаю її буде достатньо