Звичайно.Таскомбанк подав до суду зможете допомогти
Документи отримали? Позовну заяву та додатки до неї?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звичайно.Таскомбанк подав до суду зможете допомогти
Так прийшла судова повісткаЗвичайно.
Документи отримали? Позовну заяву та додатки до неї?
Напишіть на вайбер 0970448903 або наберіть за цим же номером, все обговоримо. Так буде швидше і зручніше))Так прийшла судова повістка
навіть якщо побаче, це не забороняє продати нерухомість.У мене таке питання. Я хочу продати нерухомість, проте в мене є прострочки по МФО вже пару років. Тобто є ймовірність, що на моє прізвище було вчинено виконавчий напис нотаріуса. Хоча поки що нема відкритого виконавчого провадження. То чи зможе нотаріус оформити угоду, якщо на мені є виконавчий напис? Тобто чи нотаріус побачить у базі, що є виконавчий напис на моє прізвище? Дякую.
0970448903 вайбер/телефонУ меня огромная проблема, как с вами можно связаться для когсультации
Не полный,счета разблокированыА прописати можно ребенка,если есть напис?,я полный владелец квартиры,только 5 часть приватизации .
Если все собственники не против, то можна.А прописати можно ребенка,если есть напис?,я полный владелец квартиры,только 5 часть приватизации .
Не полный,счета разблокированы
Спасибо за ответЕсли все собственники не против, то можна.
Инн на это не влияет.
всегда пожалуйста)))Спасибо за ответ![]()
Доброго дня.Доброго дня. Питання мене мобілізували і я маю 8 виконавчих написів. Недавно заблокували рахунки і майно, думаю як я буду отримувати зарплату і скільки будуть знімати. Що можна зробити. На даний час з ними вести розмови немає часу
Провадження і арешт відкрили 20 січня а пару днів назад списали останні гроші що були на картціДоброго дня.
Станом на сьогодні, виконання виконавчих написів заборонено. Отже, виконавець не має законних підстав направляти до банків платіжні вимоги, для стягнення коштів з рахунку, як і стягувати % від зп.
Щодо того як отримувати...або відкривати новий рахунок, або вирішувати питання про отримання зп на руки/іншою особою по довіреності.
Коли відкрито немає значення.Провадження і арешт відкрили 20 січня а пару днів назад списали останні гроші що були на картці
Чи можете цим занятись і скільки коштує. Чи варто відкривати новий рахунок. Зараз на навчаннях багато часу немає і токументи невсі з собоюКоли відкрито немає значення.
Щодо списання треба цікавитись у виконавця, чи все з його головою добре?
Ну а так, порада стандартна. Скасовуйте написи, бо з цими ідіотами (я про виконавців) ненаговоришся.
Щодо нового рахунку, зв'ясуйте з якими банками співпрацює міноборони, і якщо якогось із них нема в переліку банків куди виконавці направили постанови про арешт, можна сміливо відкривати.Чи можете цим занятись і скільки коштує. Чи варто відкривати новий рахунок. Зараз на навчаннях багато часу немає і токументи невсі з собою
Подивитись в асвп,за допомогою номеру вп та ідениифікатору доступу.А як дізнатись куди виконавці відправили