доброго дня.Добрий день ! Тобто можна і так діяти? Проігнорувати суд,а потім оскаржити рішення?
звісно можна))) але це додаткове фінансове навантаження, за рахунок судових зборів
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
доброго дня.Добрий день ! Тобто можна і так діяти? Проігнорувати суд,а потім оскаржити рішення?
люблю такі рішення)))Иск про стягнення безпідставно отриманих коштів за виконавчим написом нотаріуса против Алекскредит, задоволено повністью.
Отличная работа даного адвоката.
доброго дня.Доброго дня. Порадьте адвоката для судів з Брайт Інвестмент
на мене поки ні, на чоловіка вже. Історія тягнеться вже дуже довго. Співпрацювали з адвокатом, але мені здається він нас завів не туди. Тому шукаю зараз активного і досвідченого адвокатадоброго дня.
подали на вас до суду?
напишіть мені у вайбер, детально все проговоримо.на мене поки ні, на чоловіка вже. Історія тягнеться вже дуже довго. Співпрацювали з адвокатом, але мені здається він нас завів не туди. Тому шукаю зараз активного і досвідченого адвоката
доброго дня.Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. ПУМБ подав до суду. Чи є сенс з ними "битися" чи чекати виконавчого провадження?
в електронному суді, а не на судовій владіПерше засідання суду було. Фізично справа мені не прийшла. Може пошта щось наплутала. Суддя сказала, що можно в судовій владі подивитись, але там треба електронний ключ. Протягом дня спробую його отримати і справу скачати.
Дякую, а то на владі замучався шукать. А як знайду справу вам її скинути?
так, на емеіл [email protected]Дякую, а то на владі замучався шукать. А як знайду справу вам її скинути?
доброго вечора.Доброго вечора. Маю заборгованості у багатьох МФО. Зараз перебуваю за кордоном. Періодично перевіряла себе на Судовій Владі. Досі все було добре, та сьогодні пошук видав сцдову справу на мене від ФК Процент. Підкажіть, будь ласка, як мушу далі діяти?
Щиро вдячна! Зараз буду реєструватись.доброго вечора.
якщо плануєте захищатись, то зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть документи по справі.
якщо є, то можете надіслати мені на емеіл [email protected], і поговоримо, що можна зробити.
якщо ж не має, то напишіть в електронному суді заяву про дистанційне ознайомлення
Справу скинула на вказану вами пошту. З нетерпінням буду чекати на відповідь.Щиро вдячна! Зараз буду реєструватись.
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги