Пошук роботи. Не так воно й просто знайти нормальну роботу

Зараз,дуже важко знайти роботу.
І ось,мій друг сформулював - сьогоднішній пошук роботи,так:
"Зараз більшість населення без роботи, роботодавці обнагліли в край - що не скажи, все перекрутять, перебирають кадрами, людей рахують за мусор і жебраків без копійки. Пропонують роботу за 6000 грн і ще кажуть "це тобі багато, поголодуєш місяць-два сам прийдеш проситися". З таких співбесід йду без "допобачення". Фірми закриваються/відкриваються, на заводах простої або повний комплект - роботодавці не фільтрують кадри, а кидаються ними, бо знають, що завтра прийдуть- інші такі "голодні" благати хоч про якусь роботу. Реалії набагато гірші красивих слів і рекомендацій.
Ви згодні з цим?
Работы валом.

Не задавайте таких вопросов. А то ответ напрашивается сам собой.
;)
А так хочеться,что бы кто то полностью диван оплачивал.Я,бы даже с него неслазила
Если,что альфонство,содержанкой и проституция,не предлагать.А просто диван

А так хочеться,что бы кто то полностью диван оплачивал.Я,бы даже с него неслазила
Если,что альфонство,содержанкой и проституция,не предлагать.А просто диван
Так мы ТС уже всю мужскую работу на диване предложили, он тоже отказался.
Балована наша Галя.

Панголин,
Ответьте пожалуйста на вопрос.
За какие деньги Вы живете?
Вы уже больше пол года не работаете, но интернет у Вас есть, что то кушаете. Откуда дровишки?
Я начинаю думать, что Вы работаете "слесарем".

Панголин,
Вы уже больше пол года не работаете, но интернет у Вас есть, что то кушаете. Откуда дровишки?
Так и я так хочу жить :dntknw:
Панголин, Здайте нам Ваш секрет,чи конкуренцція важка штука?

Панголин,
Панголин дайте відповідь на це питання, будь ласка

Назад
Угорі