"Поштове відправлення" от Профит-Капитал

• Автор теми Автор теми jonnybgood
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 4K

jonnybgood

Форумчанин
Дописи
129
Реакції
41
Бали
5125
jonnybgood не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет!

За всю мою историю борьбы с шарагами впервые прислали что-то заказным по почте. Пришло в Вайбере сообщение от Укрпочты, чтоб забрал отправление от Профит Капитал.

Вопрос, что это может быть? Я был снежинкой.

Всем привет!

За всю мою историю борьбы с шарагами впервые прислали что-то заказным по почте. Пришло в Вайбере сообщение от Укрпочты, чтоб забрал отправление от Профит Капитал.

Мне претензию присылали

Всем привет!

Тиждень тому теж отримала листа від них..таку муть пишуть..Написали що ми самі обираємо як далі бути.на одном фото вме класно а на іншому все виносять з квартири...І щось там за напис було написано.Що я взагалі якась невидимка.Де народилася-невідомо,адреса проживання-невідомо,місце роботи -невідомо....Все невідомо.......

Всем привет!

Скорее всего претензия и требование оплатить долг. Либо им нужно документальное подтверждение, что Вы в курсе, либо очередной маневр на срессоустойчивость. :pardon:

Всем привет!

Не хочу вас пугать,но мне через месяц после их заказного письма прилетело ИНН..Как то так..

Мені спочатку прилетіло ІНН, а протягом декількох тижнів після ухвалення заяви про забезпечення, прийшов заказний лист.

Вирішили з адвокатом його не отримувати.

Це друга контора, від якої приходив заказний лист. Перший був від ЄАПБ, а другий від Профіт.

Всим привіт! Сьогодні отримала рекомендований лист від Профіт капітал, у вкладенні лист -претензія. Як реагувати, це чергова "пугалочка", чи вже щось серйозніше? Просто за шість років вперше прислали щось рекомендованим листом.

Milka2020, да пусть себе эти претензии оставляют. Не реагируйте.

Всим привіт! Сьогодні отримала рекомендований лист від Профіт капітал, у вкладенні лист -претензія. Як реагувати, це чергова "пугалочка", чи вже щось серйозніше? Просто за шість років вперше прислали щось рекомендованим листом.

И что там написано?

Письмо.
А уже что в нем - это или самостоятельно сходить получить, или обращаться к экстрасенсам.
Это какой-то новый бум... :) Все боятся получить заказное письмо... В котором не может быть ничего страшного!!!

И что там написано?
Вимагають повернути несплачений борг по договору з Дельта банком, в разі несплати буде вчинено ВНН. І змінені реквізити, раніше потрібно було платити в Приват, а тепер Ідея банк. При цьому печатка не оригінал,а ксерокопія., а ще кожного разу просять різні суми, то з відсотками, потім тільки тіло, потім нова сума.

Мне сегодня от укрпочты смс пришла забрать письмо от Профит капитал. А я в другом городе, забрать физически не могу, что будет если письмо не заберу?

Мне сегодня от укрпочты смс пришла забрать письмо от Профит капитал. А я в другом городе, забрать физически не могу, что будет если письмо не заберу?
Ничего не будет, так уже и останеться, вернеться им.
Там внутри ничего особо толкового нету, они их отправили пачкой.

Назад
Угорі