Пошли просрочки ( Еноты офигели)

• Автор теми Автор теми AntiMFO
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K
манивео ах..ли.
брала 15.500, оплатила 6 из 9 платежей. Просрочка с 6 апреля- получается сейчас месясц))
Зашла в личный кабинет, внимание- долг 14 с чем-то. Дичь.
пойду договариваться, имхо, или пусть уменьшают сумму (кстати, сколько можно сбить?) или в суд.
Лучше пусть сами судятся, или с адвокатом закрывайте. Вы не должны им столько, сколько они хотят!!!

Я просто гадаю,що в них вивантаження з баз данних раз на місяць проходить,при наймі в нас так було в одного мобільного оператора,на кінець місяця всі данні,по абонентам,з пораненнями та без,контрактні та інші данні,яка в них с-ма,я хз,бо ніколи з ними не співпрацював.

А якщо вже прислали листа,що якщо за 3 дні не оплачу,то приїдуть до знайомих,родичів щоб допомогли з оплатою боргу...і тоді будуть готувати справу в суд...це правда вони подають на суд???прострочка десь місяць тіло здається 7000,намалювали вже 10700...пролонгаціями тіло вже оплатила мабуть...

А якщо вже прислали листа,що якщо за 3 дні не оплачу,то приїдуть до знайомих,родичів щоб допомогли з оплатою боргу...і тоді будуть готувати справу в суд...це правда вони подають на суд???прострочка десь місяць тіло здається 7000,намалювали вже 10700...пролонгаціями тіло вже оплатила мабуть...
Родичів точно дістануть, готуйтесь заздалегідь.

Тіло 20000, пролонгації на 13000, а до сплати вже більше 30000. Прострочка з початку квітня, звонять мені контактному і брату пока все. Але з ними не спілкуюсь з їхньою реструктуризацією пішли вони
До них будуть приїзжать??
Хто??? Манікі, ні. Навіть якщо і приїдуть то що? 102 викликали і в квартиру не пускати. Це протизаконні дії.

пришло сегодня сообщение о том, что они "приезжали" и что они могут обратиться в правоохранительные органы меня искать=)

Еноты второй день атакуют. Звонят соседям и выборочно по населенному пункту моей прописки. Присылают по 4 смс. И 5ю... рекламу кредит плюс на 10000грн. Спелись гады?))

Питання що далі від них чекати??? Можливо подати запит на договір з печаткою і зачисленням коштів як їми так і мною.

Вкладення

• _20200508_201828.webp
    _20200508_201828.webp
    450.6 Кб · Перегляди: 70
Назад
Угорі