Пошла просрочка по Алекс кредит. Чего стоит от них ожидать?

• Автор теми Автор теми denj61018
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 6K
Ребята, черт ногу сломит на форуме. Я пока ничего не нашел. Один мой родственник выехал за границу. Набрал микрозаймов и сидит. Возвращаться не собирается ближайшие года точно. Какие могут быть последствия? Он взял везде, где только можно было.
Ребята, черт ногу сломит на форуме. Я пока ничего не нашел. Один мой родственник выехал за границу. Набрал микрозаймов и сидит. Возвращаться не собирается ближайшие года точно. Какие могут быть последствия? Он взял везде, где только можно было.
Если не вернётся то скорее всего ничего не будет

А є десь форум гілка з цього питання поцікавитися? І в мене ще є питання там. Він каже, що не вказував мій номер як довіреної особи. Вказав ліві і повикидав. Але до мене дзвонять. Він бреше мені?
Ви не підписували нічого як поручитель, те що вам дзвонять це не говорить про те що ви маєте борги віддавати

Всем привет! Подскажите плз, когда, через какой срок после начала просрочки примерно могут сделать инн или открыть виконавче провадження. Залезла в долги, вскоре буду продавать недвижимость, боюсь, чтоб долги по кредитам не помешали. Прозвонила несколько юристов, кто-то говорит, могут сразу открыть, кто-то наоборот говорит, что нескоро. У какого какой опыт? Просрочкам всего по пару дней

Всем привет! Подскажите плз, когда, через какой срок после начала просрочки примерно могут сделать инн или открыть виконавче провадження. Залезла в долги, вскоре буду продавать недвижимость, боюсь, чтоб долги по кредитам не помешали. Прозвонила несколько юристов, кто-то говорит, могут сразу открыть, кто-то наоборот говорит, что нескоро. У какого какой опыт? Просрочкам всего по пару дней
Для того чтобы открыли исполнительное производство нужно проиграть суд, а так как шараги в суд ходят не все и обычно в конце срока договора либо после его окончания так что ближайшее время вам это не грозит

Всем привет! Подскажите плз, когда, через какой срок после начала просрочки примерно могут сделать инн или открыть виконавче провадження.
На даний момент виконавче провадження по кредитам фіз осіб відкривають виключно по відповідному рішенню суду.
А його ще програти потрібно... потім ще 30 днів поки рішення суду вступає в силу...
Це тривалий все процес, з вашими протермінуваннями як мінімум півроку точно не буде ніякого провадження.
Прозвонила несколько юристов, кто-то говорит, могут сразу открыть
Грошові шарлатани. ВНН зараз вже не роблять.
Принаймі на незавірених нотаріально договорах

На даний момент виконавче провадження по кредитам фіз осіб відкривають виключно по відповідному рішенню суду.
А його ще програти потрібно... потім ще 30 днів поки рішення суду вступає в силу...
Це тривалий все процес, з вашими протермінуваннями як мінімум півроку точно не буде ніякого провадження.

Грошові шарлатани. ВНН зараз вже не роблять.
Принаймі на незавірених нотаріально договорах
Спасибо, успокоили. Читала, вроде инн ставят. Но думаю, срок не такой, чтоб сразу открывать?

Спасибо, успокоили. Читала, вроде инн ставят. Но думаю, срок не такой, чтоб сразу открывать?
Я вам вже відповів.
ВНН від початку вторгнення мацкви під забороною.
Онлі суд. Без варіантів.

А в суд коли можуть звернутись приблизно?
Вам вище відповіли. Не так скоро... найшвидше що мені приходить на пам"ять це через 4 вроді місяці... але це не точно.
Навіть при такому розкладі у вас як мінімум пару місяців на судовий процес і місяць на рішенн суду яке в силі.
Тобто навіть півроку - це не мінімум а ще більше часу.
Але все ж не біжіть попереду потяга.... чому відразу суд?
Ви і не збирались віддавати?)))

Вам вище відповіли. Не так скоро... найшвидше що мені приходить на пам"ять це через 4 вроді місяці... але це не точно.
Навіть при такому розкладі у вас як мінімум пару місяців на судовий процес і місяць на рішенн суду яке в силі.
Тобто навіть півроку - це не мінімум а ще більше часу.
Але все ж не біжіть попереду потяга.... чому відразу суд?
Ви і не збирались віддавати?)))
Дякую Вам! Збираюсь віддавати все!

Алекс кредит ушел в просрочку как и многие мои другие мфо. Чего стоит от них ожидать? Они предложат лояльные условия? Сегодня звонил сотрудник и сказал чтобы на почту написал проблему почему не заплатил проценты и там что-то решат. Есть ли смысл писать им? Другим когда рассказывал ситуацию им было все равно.
Привіт. З картки точно кошти знімуть,якщо її не змінити. Мені через 4 міс. запропонували закрити за суму без %. Варто почекати

Доброго дня,проявив ініциативу і написав АлексКредіт на пошту що готовий закрити кредит за тіло,відписали що тільки якшо надам довідки про статус військовослужбовця,що порадите? Забити і чекати поки самі почуть писати?

Доброго дня,проявив ініциативу і написав АлексКредіт на пошту що готовий закрити кредит за тіло,відписали що тільки якшо надам довідки про статус військовослужбовця,що порадите? Забити і чекати поки самі почуть писати?
А вы военный или нет?

Тогда нужно пару месяцев подождать могут и предложить а могут и продать коллекторам
просрочка +- 2 місяці вже

вони в мене не одні,хочу зрозуміти чи є сенс їм писати першим одразу за тіло?бо по телефону не спілкуюсь з ними

Назад
Угорі