кожна справа індивідуальна.Отже, тоді людина не може виграти або скосити проценти?
пролонгацію треба довести.
щодо списання відсотків, знову ж таки, треба дивитись справу.
може людина пролонгувала на місяць, а відсотки нарахували за рік?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
кожна справа індивідуальна.Отже, тоді людина не може виграти або скосити проценти?
А форум лудоманов, це наш форум?Ой, мишка в лужу пукнул
Значит, Владыка Прокопчук жидко обосрался, проиграв суд потому, что были пролонгации. Да, бес возьми, это же гениально!!
Ну, все, теперь они помимо ПердитКассы и идеябанк не будут брать и судебные дела, где были пролохации. А что брать будут? Исполнительные надписи, которые шаблонно отменяют?
Ну, он, конечно, опять сонливый пост выдаст, где сообщит, что "на форуме лудоманов егополивают. Эээххх...
Мишка-мишка... Где твоя сберкнижка...
Веский аргументпросто вони зневажають пролонгаторів настільки, що навіть за справи не будуть братися
Скажи гениально, да?!)Тобто якщо людина робила пролонгації, то вона 99% програє?
Форум ему путевку в жизнь дал. Если бы не был он дятломты помнишь, как все начиналось,
форум тебе как помог...
А, ну тобто все реально)кожна справа індивідуальна.
пролонгацію треба довести.
щодо списання відсотків, знову ж таки, треба дивитись справу.
може людина пролонгувала на місяць, а відсотки нарахували за рік?
Ну и ок. Проблема...Це так, але з іншої сторони, автор пише, що з пролонгацією не можливо виграти та вони за подібні справи братися не будуть
я цього не писав))))А, ну тобто все реально)
Та с таким темпами я можу свою фірму оранізувати) за ніщо не берусь, але добре треплюсь)Веский аргумент
Скажи гениально, да?!)
Форум ему путевку в жизнь дал. Если бы не был он дятлом
А якщо списати проценти?я цього не писав))))
я писав, що треба дивитись конкретні обставини справи.
в більшості...якщо є докази пролонгації, то вважайте справі гаплик
Ага. Они так его называют.А форум лудоманов, це наш форум?
А сами мфо на практике говорят, что была пролонгация или молчат?)якщо ви заявляєте, що видача грошей не доведена, а вспливає пролонгація як факт визнання зобов'язань - програєте
я ж писав)))) звідки, я знаю за який період нараховано відсотки?Та с таким темпами я можу свою фірму оранізувати) за ніщо не берусь, але добре треплюсь)
А якщо списати проценти?
А я то думаю, хто це на них наклепи робить)Ага. Они так его называют.
І взагалі, по статистиці, їм часто вдається довести пролонгацію?я цього не писав))))
я писав, що треба дивитись конкретні обставини справи.
в більшості...якщо є докази пролонгації, то вважайте справі гаплик
Они не фирма. Тем более, не юридическая. Общественная организация. Да, сделали юрлицо. Но к юридической фирме они имеют такое же отношение, как и звонили к разным министерствам и департаментам.Та с таким темпами я можу свою фірму оранізувати) за ніщо не берусь, але добре треплюсь)
судя по реестру - смотря как им выгодно. говорят типо доп соглашение, продлили сроки, признали договор бла бла блаА сами мфо на практике говорят, что была пролонгация или молчат?)
Даааа...тут навіть справа не в позовній давності...а в тому, що якщо буде доведена пролонгація....відповідно про яке неукладення кредитного договору йде мова? і про неотримання коштів?
визнання зобов'язання діями
Зато грошики з своїх користувачів вони стрижуть гарноОни не фирма. Тем более, не юридическая. Общественная организация. Да, сделали юрлицо. Но к юридической фирме они имеют такое же отношение, как и звонили к разным министерствам и департаментам.
не веду такої статистики.І взагалі, по статистиці, їм часто вдається довести пролонгацію?
Батенька, а Вы филолог) Я как бы не считал эти ваши "ямбы")Пятиступный ямб?)
Та не. Как раз охуйки собираютЗато грошики з своїх користувачів вони стрижуть гарно