Порушення прав споживача фінансових послуг

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 654

nata91

V I P
Дописи
1262
Реакції
845
Бали
5305
nata91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи є в когось зразок ще однієї заяви в Нацком про порушення прав і інтересів споживача фінансових послуг?

Чи є в когось зразок ще однієї заяви в Нацком про порушення прав і інтересів споживача фінансових послуг?
Вот Вы напишете в НКФУ заявление о нарушении прав и интересов. Хорошо. А что укажете в этом заявлении? Мол, такая-то ТОВ своими процентами нарушает Ваши права? Тем самым признаете то, что у Вас есть кредит. И ответ получите весьма интересный. Но не в Вашу пользу.

Вот Вы напишете в НКФУ заявление о нарушении прав и интересов. Хорошо. А что укажете в этом заявлении? Мол, такая-то ТОВ своими процентами нарушает Ваши права? Тем самым признаете то, что у Вас есть кредит. И ответ получите весьма интересный. Но не в Вашу пользу.
Поки переглядаю різні варіанти. Швидше за все, нічого не буду висилати, але якщо хочу на всяк випадок підготовуватись при виникненні якихось ситуацій.

Поки переглядаю різні варіанти. Швидше за все, нічого не буду висилати, але якщо хочу на всяк випадок підготовуватись при виникненні якихось ситуацій.
Звернення в НКФУ далеко не панацея. Особисто для мене - навпаки.
Ви вже дуже давно на форумі і мали б це зрозуміти, читаючи і аналізуючи пости форумчан, стикавшихся з відповідями нацкома, поради юристів і обізнаних людей.
Все залежить від чітко побудованої стратегії в протидії цим сараям і автентичності кожного окремого випадка. Тут не працює "колективне - це добре"...
"Что для русского хорошо - для немца смерть" (с)

С этим вопросом вообще не к нацком, а к управляющему по правам человека.

Назад
Угорі