Shurick92
Форумчанин
- Дописи
- 154
- Реакції
- 87
- Бали
- 5125
Shurick92 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите сис*ки звонят задалбывают , я им пару раз ответи сказал давайте мне договор с печатью и подпись и сказал что написал заявление в нацком .
Потом звонок моим родным пишут
Вы подтвердили, что согласны с условиями договора, и для Вас была создана уникальная электронная подпись. Если Вы отказываетесь от выполнения своих кредитных обязательств, так и скажите. Договор Ваш я предоставил.
Відповідно до частини 1 статті 12 Закону України «Про електронну комерцію» моментом підписання електронної правової угоди є використання:
1) електронного підпису або електронного цифрового підпису відповідно до Закону України «Про електронний цифровий підпис», за умови використання коштів електронного цифрового підпису всіма сторонами електронної правової угоди;
2) електронний підпис одноразовим ідентифікатором, визначеними цим Законом;
Игнорирование также будет расцениваться как отказ от сотрудничества.
Потом звонок моим родным пишут
Вы подтвердили, что согласны с условиями договора, и для Вас была создана уникальная электронная подпись. Если Вы отказываетесь от выполнения своих кредитных обязательств, так и скажите. Договор Ваш я предоставил.
Відповідно до частини 1 статті 12 Закону України «Про електронну комерцію» моментом підписання електронної правової угоди є використання:
1) електронного підпису або електронного цифрового підпису відповідно до Закону України «Про електронний цифровий підпис», за умови використання коштів електронного цифрового підпису всіма сторонами електронної правової угоди;
2) електронний підпис одноразовим ідентифікатором, визначеними цим Законом;
Игнорирование также будет расцениваться как отказ от сотрудничества.