Marta2222
Форумчанин
- Дописи
- 97
- Реакції
- 85
- Бали
- 158
Marta2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт 
Цей форум читаю в районі місяця часу. Дуже допомагає мені морально. Люди вміють підтримувати як ніхто інший, бо самі пережили, або переживають те саме.
Отже, перші прострочки почалися два тижні тому. Сімʼя зі мною після «продзвонів» адекватно не спілкується, чую багато в свою сторону, але то таке прохаваю.
Потрібні ваші поради по закриттям, залишу список МФО, які в мене залишилися
- аванс (протермінування десь 12 днів), наярюють тільки мені поки що, відсотки вже нарахували шалені. У вас який досвід був з ними?
- фінсфера (протермінування тиждень +-), наярюють і читають лекції по телефону
- фінбар (теж наярюють вічно і читають лекції в стилі авансу)
- кредит 7 (протермінування днів так 20, здається тихі)
- тенго (теж наярюють, брєд говорять, відсотки шалені)
- май кредит (тихі, ні слуху ні духу, але відсотки ростуть)
- клік кредит (таке саме як і май кредит)
- монейфорю (ще поки прострочки немає)
- швидко гроші (теж без прострочки, дурна вносила платежі частинами)
- кредит каса (швидко зорієнтувалася, оформила звернення про припинення нарахування відсотків і вони їх дійсно зупинили на 90 днів, вже половину суми оплатила, залишилося 12к, маю ще 1.5 місяці щоб їх дозакрити)
- треба кредит (завтра виходить в протермінування)
Закрила: слона, лові лаве, додам, кредит +, старфін, топ 1 і селфі (закрила ще коли мала можливість, до прострочення)
Що скажете? Яка шарага з тих, що залишилися найгірша? Як вони себе поводять всі з вашого досвіду
Буду дуже вдячна вам за відповідь
Цей форум читаю в районі місяця часу. Дуже допомагає мені морально. Люди вміють підтримувати як ніхто інший, бо самі пережили, або переживають те саме.
Отже, перші прострочки почалися два тижні тому. Сімʼя зі мною після «продзвонів» адекватно не спілкується, чую багато в свою сторону, але то таке прохаваю.
Потрібні ваші поради по закриттям, залишу список МФО, які в мене залишилися
- аванс (протермінування десь 12 днів), наярюють тільки мені поки що, відсотки вже нарахували шалені. У вас який досвід був з ними?
- фінсфера (протермінування тиждень +-), наярюють і читають лекції по телефону
- фінбар (теж наярюють вічно і читають лекції в стилі авансу)
- кредит 7 (протермінування днів так 20, здається тихі)
- тенго (теж наярюють, брєд говорять, відсотки шалені)
- май кредит (тихі, ні слуху ні духу, але відсотки ростуть)
- клік кредит (таке саме як і май кредит)
- монейфорю (ще поки прострочки немає)
- швидко гроші (теж без прострочки, дурна вносила платежі частинами)
- кредит каса (швидко зорієнтувалася, оформила звернення про припинення нарахування відсотків і вони їх дійсно зупинили на 90 днів, вже половину суми оплатила, залишилося 12к, маю ще 1.5 місяці щоб їх дозакрити)
- треба кредит (завтра виходить в протермінування)
Закрила: слона, лові лаве, додам, кредит +, старфін, топ 1 і селфі (закрила ще коли мала можливість, до прострочення)
Що скажете? Яка шарага з тих, що залишилися найгірша? Як вони себе поводять всі з вашого досвіду
Буду дуже вдячна вам за відповідь