Порадьте як правильно поступити

• Автор теми Автор теми Salurn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 922
Я так розумію, що більше всього тут не подобається слово «змусити»..тоді так..чи реально буде з ними домовитись..
Зато, тепер жодний шахрай на вас кредитів не набере))))))?????
Та які шахраї..чоловік каже, що це я аферистка?шахраї то мені точно не страшні)

Ви не знаєте, як правильно написати то звернення в нацкомфін? Чи вони і так заб‘ють, бо з 1 липня вже то все буде регулювати мфо?

Тьху..НБУ????
Я писала звернення елетронне в нацкомфін, ті надіслали відповідь, щоб надати договір із МФО, тоді я написала в мфо, щоб вони надіслали мені договір. А в отвєт - тішина...на цьому мої звернення-скарги-запити закінчилися))) страшна волокіта, на яку я теж забила, як і на мфо!

Я писала звернення елкктронне, вони надіслали відповідь, щоб надати договір іх МФО, тоді я написала в мфо, щоб вони надіслали мені договір. А в отвєт - тішина...на цьому мої звернення-скарги-запити закінчилися))) страшна волокіта, на яку я теж забила, як і на мфо!
Я теж писала електронне звернення щодо смартівей(які, до речі, щось дуже затихли..прострочка більше 2х місяців десь)..так от відповіді взагалі нема..
Не розумію слово змусити і домовитися
Ви не колектор??

Я теж писала електронне звернення щодо смартівей(які, до речі, щось дуже затихли..прострочка більше 2х місяців десь)..так от відповіді взагалі нема..
До 30-ти робочих днів відповідь

Справа в тому, що вже більше 30-ти
Законом на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), тобто з 12 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р., зупинено перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом

До 30-ти робочих днів відповідь
Абзац 1 ст.20 ЗУ "Про звернення громадян":

"Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п'яти днів."

Це не адміністративна послуга)

Mercato®, та я тут документознавцем вже можу ставати)))) стільки нової інфи за останні пів години☝

Назад
Угорі