ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да шото уже не уверена.....Ушел..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да шото уже не уверена.....Ушел..
так и я об том же !мне отктат не предоставляют!!!!!!!!!Фаргулис, ну как-то повнимательнее надо.... Шо это твои распоясались? ? ?
Корни беспредельщики.... Наказать, Фаргулис, их надо!так и я об том же !мне отктат не предоставляют!!!!!!!!!

Корни беспредельщики.... Наказать, Фаргулис, их надо!![]()
Как у вас там все строго...![]()
приговор уже приведен в исполнение
Поставь на процент их!)так и я об том же !мне отктат не предоставляют!!!!!!!!!
Как у вас там все строго...
А потом удивляются от куда шараги мой новый номер нашли.Ересь не ересь, но уже кто-то повелся и писать на Вайбер ему начал
Господа, дамы, у меня корень работает в факторинге от готовки, сливать его не хочу(Все-таки товарищ, +он работает недавно думал юр практику подтянуть, а в итоге говорит галимый коллектором работает, помогает за тело, кидает неблагополучных детей в черный список) если кому нужно пишите в личку
не советую вам связываться с непонятными " решалами"як вам написати чи зв'язатись
Оно вам не нужно!як вам написати чи зв'язатись
Я,в шокеПрочитайте,хотя бы тему
Ну ну , зв'яжіться.Вам точно допоможуть розтатися з грошима.?як вам написати чи зв'язатись
Коли до вас дійде,що треба всіх цих дурачків заблокувати і не спілкуватись з ними.що робить,поручителів нікого не давала де вони його знайшли? Я з ним 8 років як розведена
у мене їх і так нема, я постійно попадаю на кидаловоНу ну , зв'яжіться.Вам точно допоможуть розтатися з грошима.?
ой незнаю наївна д*pa яка всім віритьНу ну , зв'яжіться.Вам точно допоможуть розтатися з грошима.?
Коли до вас дійде,що треба всіх цих дурачків заблокувати і не спілкуватись з ними.
Змініть номер,і нікуди попадати не будете.Ніхто не може ні видалити за кошти борг,ні домовитись про списання.Вам самі з часом запропонують.Не вірте в казки.у мене їх і так нема, я постійно попадаю на кидалово
Ну так пора подорослішати.І включити розум.у мене їх і так нема, я постійно попадаю на кидалово
ой незнаю наївна дypa яка всім вірить
милочка но сколько же можно бояться....що робить,поручителів нікого не давала де вони його знайшли? Я з ним 8 років як розведена
і на видалення з бази даних усіх мфо я попадала, але мабуть не така я грішна геть кошти хотіла перекинути але банк заблокував мою картуЗмініть номер,і нікуди попадати не будете.Ніхто не може ні видалити за кошти борг,ні домовитись про списання.Вам самі з часом запропонують.Не вірте в казки.
Ну так пора подорослішати.І включити розум.
Я з вас в шоці.Ну не буває так.Це ж зразу зрозуміло,що розводять на гроші.і на видалення з бази даних усіх мфо я попадала, але мабуть не така я грішна геть кошти хотіла перекинути але банк заблокував мою карту