Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не так швидко,але роблять ВН ,і до суду ходять.Прийшло попередження на електронну пошту від монетки про звернення до суду.Просрочка місяць, тіло 3500.и дійсно так швидко звертаються до суду?
Есть деньги им заплатить?Прийшло попередження на електронну пошту від монетки про звернення до суду.Просрочка місяць, тіло 3500.и дійсно так швидко звертаються до суду?
Як би ж вони 3500 хотіли, вже 12000Есть деньги им заплатить?
Если да, то платите. Если нет, то и читать не стоит.
Ну 12000 я так понимаю нету. Смысл о них думать?Як би ж вони 3500 хотіли, вже 12000
В мене з такого самого тіла хочуть 37000.Як би ж вони 3500 хотіли, вже 12000
Ну, мабуть так(Ну 12000 я так понимаю нету. Смысл о них думать?
А яка у Вас просрочка?Звертаються до суду після 6м прострочки
В мене з такого самого тіла хочуть 37000.
2,3рокиНу, мабуть так(
А яка у Вас просрочка?
А до суду вони досі не звернулися?2,3роки
Чому ж ... Звернулися. Програли. Знову звернулися--- знову програли,знову звернулися-- програла я--- тепер я звернулася --- чекаю рішенняА до суду вони досі не звернулися?
Тобто тричі подавали??? Чим Ви їм так сподобались(чи навпаки)?!!Чому ж ... Звернулися. Програли. Знову звернулися--- знову програли,знову звернулися-- програла я--- тепер я звернулася --- чекаю рішення
Не так швидко.Прийшло попередження на електронну пошту від монетки про звернення до суду.Просрочка місяць, тіло 3500.и дійсно так швидко звертаються до суду?
Та ну її, таку тягу???.Про це замовчує історія???,але явно у нас тяга один до одного..вже два роки з ними воюю
Не заводить ??????а біситьТа ну її, таку тягу???.
Я з ними не "торгувалася" за тіло,але й на форумі не зустрічала "щасливчиків",яким монєтка за тіло закрила кредит.Dusha, а до суда и надписей они за тело не предлагают?
У Вас что, до сих пор свежо предание?Звертаються до суду після 6м прострочки
В мене з такого самого тіла хочуть 37000.
На жальУ Вас что, до сих пор свежо предание?