Попала так попала

• Автор теми Автор теми Inusa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
Mariana9720, как клиент,но не работать в банк.

Ну девушка помогла подруге,теперь обе в проблемах.Какие тут обстоятельства.Это глупость,и всё.Это сугубо моё мнение.
Ну тут згодна. Подрузі так ризиковано помагати. ..можна звичайно позичити зі заначки, но не самій в то влізати. Я колись всім говорила щоб в то гaмно не лізли. В результаті саме більше залізла
Але все ж, автор, ми вас тут підтримаємо. Я сама через таке проходжу. З лютого є прострочки. Ніхто мене не звільнив. Ну поговорили зі мною, сказали нащо в таке влазила. Ваші займи не стосуються вашої суті роботи. Якщо у вас адекватне начальство то вони зрозуміють. Якщо Пс*хи - то краще іншу роботу шукати.

Останнє редагування:
Ну тут згодна. Подрузі так ризиковано помагати. ..можна звичайно позичити зі заначки, но не самій в то влізати. Я колись всім говорила щоб в то ***** не лізли. В результаті саме більше залізла
Але все ж, автор, ми вас тут підтримаємо. Я сама через таке проходжу. З лютого є прострочки. Ніхто мене не звільнив. Ну поговорили зі мною, сказали нащо в таке влазила. Ваші займи не стосуються вашої суті роботи. Якщо у вас адекватне начальство то вони зрозуміють. Якщо Пс*хи - то краще іншу роботу шукати.
Вот,я это и пыталась донести.Что знаючи что за хрень и влезть??Ну это глупо.Можно было по другому решить.А теперь будет куча проблем.А про работу я написала серьёзно.Лучше подыскать новую,пока треш не начался.

Вот,я это и пыталась донести.Что знаючи что за хр*нь и влезть??Ну это глупо.Можно было по другому решить.А теперь будет куча проблем.А про работу я написала серьёзно.Лучше подыскать новую,пока треш не начался.
Ну в такому випадку таку подругу треба як зіницю ока берегти. Не знаю чи я би так влізла щоби комусь помогти. Можна підшукати нову як стара геть не влаштовує...а як тут комфортно то не через калів той комфорт втрачати. Сама нині перелякалася, який там номер роботи є в базі. Але мені кадри ще нічого не казали. Я то всюди стару роботу вказувала.

Ну в такому випадку таку подругу треба як зіницю ока берегти. Не знаю чи я би так влізла щоби комусь помогти. Можна підшукати нову як стара геть не влаштовує...а як тут комфортно то не через калів той комфорт втрачати. Сама нині перелякалася, який там номер роботи є в базі. Але мені кадри ще нічого не казали. Я то всюди стару роботу вказувала.
Та да ??чтоб ничего с ней не случилось.Никто не застрахован в жизни от обстоятельств,которые требуют немедленного решения,и а большинстве случаев,это решают деньги.Но влезть по глупости,это нечто.Жаль автора,как человека.Нотне жаль как глупого банковского работника.Пусть конечно обойдётся наименьшими потерями.Будет хороший урок в будущем.

Ну тут згодна. Подрузі так ризиковано помагати. ..можна звичайно позичити зі заначки, но не самій в то влізати. Я колись всім говорила щоб в то ***** не лізли. В результаті саме більше залізла
А вы тоже в банке работаете?

Вы меня хоть немного то успокоили.
Та ви спокійно будь-те. Вам ніхто нічого не зробить. Я так собі думаю що кали пересруть до керівництва банку дзвонити. Бо в любому випадку їх в порошок зітруть морально

Та ви спокійно будь-те. Вам ніхто нічого не зробить. Я так собі думаю що кали пересруть до керівництва банку дзвонити. Бо в любому випадку їх в порошок зітруть морально
А родственникам вы что-то говорили?Или им не звонили.

Сомневаюсь,что не позвонят.Может общение будет приличное,но информацию донесут по-любому.

Ви вказували місце роботи чи МФО самі знайшли?

Я вот теж в банку працюю. Нині своє бкі перевіряла і там є вільний доступ до номера кадрів.
Хіба як Голова Правління або його заступник. А звичайні клерки - менеджери, касири, чи інкасатори не мають. Їм якщо кредит то на таких умовах як всім. Плюс враховується фінансове навантаження. Дохід не може бути меншим ніж платежі по кредитах. В деяких банках то запрограмовано щоб не пропускати по системі погодження таких клієнтів а в деяких норм працівники не візьмуть на себе таку відповідальність такі мутки робити. Перевірок багато і потім можна не відмитися від того
Пам'ятаю, колись моя покійна сестра працювала в Правексі, то їм навіть не можна було в своїх гаманцях тримати більше 100 грн. Могла нагрянути перевірка і за таке оштрафувати.

Вот,я это и пыталась донести.Что знаючи что за хр*нь и влезть??Ну это глупо.Можно было по другому решить.А теперь будет куча проблем.А про работу я написала серьёзно.Лучше подыскать новую,пока треш не начался.
Що у Вас за поради - шукати нову роботу?Якщо керівництво нормальне, то все зрозуміє. Не всі МФО дзвонять. Цікаво, скільки ви робочих місць змінили?

Сомневаюсь,что не позвонят.Может общение будет приличное,но информацию донесут по-любому.
Вот іменно що як спілкування пристойне то зовсім інакша ситуація...бла бла бла передайте такій то людині таку то інфу про її заборгованість. На то харитися не будуть. А як якесь чм0 хамить директору банку то зовсім інша ситуація
Ви вказували місце роботи чи МФО самі знайшли?
Я вказувала попереднє ( не банк) то мфо наярювали колишній колезі. Одногрупникам наярювали. А в банку мені ніхто нічого не казав. Або вони мовчать і їм пофік або ніхто не добрався ще сюди

Пам'ятаю, колись моя покійна сестра працювала в Правексі, то їм навіть не можна було в своїх гаманцях тримати більше 100 грн. Могла нагрянути перевірка і за таке оштрафувати.
Так, перевірок море. Може є і такі що ризикують, але воно того не вартує...аж ніяк. Потім проблеми гірші мфо

Вот іменно що як спілкування пристойне то зовсім інакша ситуація...бла бла бла передайте такій то людині таку то інфу про її заборгованість. На то харитися не будуть. А як якесь *** хамить директору банку то зовсім інша ситуація

Я вказувала попереднє ( не банк) то мфо наярювали колишній колезі. Одногрупникам наярювали. А в банку мені ніхто нічого не казав. Або вони мовчать і їм пофік або ніхто не добрався ще сюди
Ну я вам скажу,что либо они искать не хотят,либо устарелая инфа.Так как у меня тож звонили только на старую работу,где я не работаю уже 4года.А новую не нашли,хотя обе официальные.

Здравствуйте,я новичок.Попала на 7 МФО,с учётом частых пролонгаций.Еще и работаю в банке.Скажите,меня могут уволить из-за просрочек???Пошла уже просрочка от алекскредит манивео и милоан 7 дней...задалбывают звонками.Хожу как в воду опущенная....И когда начинают звонить родным???

Да могут, если банк является клиентом УБКИ
то могут уволить

Ну я вам скажу,что либо они искать не хотят,либо устарелая инфа.Так как у меня тож звонили только на старую работу,где я не работаю уже 4года.А новую не нашли,хотя обе официальные.
Хай і не шукають...раз до колишньої колеги -божевільної старухи дзвонили то певно в них і стара інфа. Але прикол в тому що тільки її кали хамлять. З рештою моїх людей адекватно говорять

Назад
Угорі