Помогите!!!

• Автор теми Автор теми Чуча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Здравствуйте все! Сегодня праздник,а мне хочеться оказатися в зоні отчуждения без средств связя.Я как и все здесь попала в ловушку мфо и боюсь життя.Целий день звінки з угрозами .Сусіди,родичі.керівники мене питають що сталося.Сталося 15+ мфо через бажання допомогти в біді рідним.Але гроші не допомогли врятувати життя.Піся похорон я ніби проснулась і зрозуміла що є купа боргів які нічим згасити.А скоро мабуть в мене не буде ні роботи ні сім'ї ні друзів.А може і мене не буде... З чого починати?Я боюсь вже всього.
Для начала - перестаньте всего бояться! Никто ничего физически Вам не сделает и имущество ни ваше, ни родственников не заберет.
Да, у Вас ситуация сложная, я не буду касаться именно этой ситуации.
Чего стоит бояться? По факту ничего. Вот с родственниками сложно, конечно...
Друзья, соседи - пусть отправляются куда угодно и подальше. Если друзья настоящие, то они останутся с Вами и помогут и поддержат, а если такие, что от звонков обсераются, так в таком случае Вас судьба избавит от мусора и в жизнь Вашу войдут новые люди, которые будут уже более настоящими. И, мне кажется, они уже потихоньку начинают входить.
То что выпишите "А може і мене не буде..." - вообще гоните эту мысль как можно дальше, а лучше так, чтобы она с горизонтов пропала! Я вам (по секрету) скажу: меня подобные мысли еще в прошлом году посещали. И я гнал их. Не получалось. Но все-таки получилось. У меня отсеялись друзья, которые осуждали меня или же просто пытались на мне заработать (да-да, были и такие:)), соседей вообще отправил как можно дальше, но они теперь за помощью ко мне приходят... суть не в том. Суть в том, что мне надо было пройти это все, чтобы добиться того, что у меня появились друзья, пусть и виртуальные, но они настоящие! И этим людям я благодарен! Вы здесь тоже найдете себе друзей и людей, которые Вас поддержать 24 часа в сутки и 7 дней в неделю. Не стесняйтесь писать, не стесняйтесь общаться.
Для Вас самое главное - не оставаться со своей бедой наедине.
Я, в свою очередь, постараюсь тоже поддерживать. Морально, советом, поделюсь опытом.

Я теж спочатку переживала дуже, пр тому що прострочка плчались після того як народила третю дитину,а в цю кабалу їхню попала, так як після розлучення дізналась що вагітна і трішки потрібні були гроші...От так і теж застрягла, але помаленьку виклажу з неї. Теж як дізнались-відвернулись всі навіть найрідніші люди? Мама називала і обзивали останніми словами,хоча дуже образливо,томущо я жодної копійки не пропила, не прокурора і непрогулчла... але це вже таке,трималася заради діток,я вас прекрасно розумію -після родів і так деприсняк,а ще тут починають різні уроки дзвонити і погрожувати, плакала дуже нізким нехотіла спілкуватись і жити нехотіла,якби немаленьке дитятко,яке я розумію нікому крім мене непотрібне-незнаю чи я б зараз це писала,але дякувати Богу я знайшла цей форум і хоч жодного з вас тут незнаю-але таке враження, що ви моя сім'я і підтримка. Тож тримайтесь ми всі з вами і якщо потрібно-пишіть,можливо дайте номер рідних чи керівників хтось з нас подзвонить і все їм пояснить-що це телефонують шахраї!!!!!!!!!
І ще одне я завжди хотіла тут написати, якщо серед нас є.... а я впевнена що є виродки, які працюють на ці кров'ю пролиті шараги-пам'ятаєте що ви живете,Спите і ходите по людях яких довели до самогубства!!! Невже ваша праця за копійки того варта????????
Post automatically merged:

Вибачте? Накрилo??‍♀️

Здравствуйте все! Сегодня праздник,а мне хочеться оказатися в зоні отчуждения без средств связя.Я как и все здесь попала в ловушку мфо и боюсь життя.Целий день звінки з угрозами .Сусіди,родичі.керівники мене питають що сталося.Сталося 15+ мфо через бажання допомогти в біді рідним.Але гроші не допомогли врятувати життя.Піся похорон я ніби проснулась і зрозуміла що є купа боргів які нічим згасити.А скоро мабуть в мене не буде ні роботи ні сім'ї ні друзів.А може і мене не буде... З чого починати?Я боюсь вже всього.
Якщо поможе можете зробити переадресацію дзвінків на мене, буду тренуватися в розмові

Для начала - перестаньте всего бояться! Никто ничего физически Вам не сделает и имущество ни ваше, ни родственников не заберет.
Да, у Вас ситуация сложная, я не буду касаться именно этой ситуации.
Чего стоит бояться? По факту ничего. Вот с родственниками сложно, конечно...
Друзья, соседи - пусть отправляются куда угодно и подальше. Если друзья настоящие, то они останутся с Вами и помогут и поддержат, а если такие, что от звонков обсераются, так в таком случае Вас судьба избавит от мусора и в жизнь Вашу войдут новые люди, которые будут уже более настоящими. И, мне кажется, они уже потихоньку начинают входить.
То что выпишите "А може і мене не буде..." - вообще гоните эту мысль как можно дальше, а лучше так, чтобы она с горизонтов пропала! Я вам (по секрету) скажу: меня подобные мысли еще в прошлом году посещали. И я гнал их. Не получалось. Но все-таки получилось. У меня отсеялись друзья, которые осуждали меня или же просто пытались на мне заработать (да-да, были и такие), соседей вообще отправил как можно дальше, но они теперь за помощью ко мне приходят... суть не в том. Суть в том, что мне надо было пройти это все, чтобы добиться того, что у меня появились друзья, пусть и виртуальные, но они настоящие! И этим людям я благодарен! Вы здесь тоже найдете себе друзей и людей, которые Вас поддержать 24 часа в сутки и 7 дней в неделю. Не стесняйтесь писать, не стесняйтесь общаться.
Для Вас самое главное - не оставаться со своей бедой наедине.
Я, в свою очередь, постараюсь тоже поддерживать. Морально, советом, поделюсь опытом.
Дуже дякую !Поки що буду намагатися не спілкуватися з тими хто наярює,бо після кожного дзвінка хочеться когось побити.Дуже сильний моральний пресинг.Иде зомбування на самознищення.А ще найбільше бісить що після кожного дзвінка приходить від цієї контори пропозиція взяти кредит(((Це верх цинізму і дебілізму.Погано що немає статистику скільки вони людей довели до самогубства або криміналу.Я думаю що в рази більше ніж на війні на Донбасі.

Чуча, не разговаривайте с ними вообще. С ними не о чем разговаривать! Вас ничто не обязывает разговаривать с ними.

Добрий вечір, заспокійтесь) в мене 38 мфо, тільки один з них закрила) місяць прострочки, паніка була така...жити не хотілось, але...завдяки цьому форуму взяла себе в руки і життя заграло барвами) ви головне не розкисайте, будуть дзвінки, багато дзвінків, листи. В мене, наприклад, добралися до батьків, до батька на роботу подзвонили, до родичів, до моєї роботи, до сусідів не знаю, бо не живу по місці приписки. Я трубки не піднімаю, рідні теж, на роботі сказала шахраї. Меньше з ними спілкуйтесь, дзвонити будуть до всіх і незалежно від того спілкуєтесь ви з ними чи ні.
Деколи накриває, але у мене з'явилась подруга, також завдяки форуму, якій я можу подзвонити і вона вставить мої мозги на місце)))
Головне не закривайтесь в собі, тут ви найдете підтримку, читайте, пишіть, спілкуйтесь!

Добрий вечір, заспокійтесь) в мене 38 мфо, тільки один з них закрила) місяць прострочки, паніка була така...жити не хотілось, але...завдяки цьому форуму взяла себе в руки і життя заграло барвами) ви головне не розкисайте, будуть дзвінки, багато дзвінків, листи. В мене, наприклад, добралися до батьків, до батька на роботу подзвонили, до родичів, до моєї роботи, до сусідів не знаю, бо не живу по місці приписки. Я трубки не піднімаю, рідні теж, на роботі сказала шахраї. Меньше з ними спілкуйтесь, дзвонити будуть до всіх і незалежно від того спілкуєтесь ви з ними чи ні.
Деколи накриває, але у мене з'явилась подруга, також завдяки форуму, якій я можу подзвонити і вона вставить мої мозги на місце)))
Головне не закривайтесь в собі, тут ви найдете підтримку, читайте, пишіть, спілкуйтесь!
38 :wacko: :facepalm:

Запомните что нас не убивает то делает нас сильнее! Это опыт который вы приобретете и он Вам еще пригодиться! Так что успокойтесь и читайте форум тут все подробно написано и сюда каждый приходит точно с такими же проблемами. Я лично зарегался только после того как прочитал тут все что мне нужно и применил в жизнь и получил с этого результат.

Почніть із себе.Заспокойтесь!!!Я теж спочатку думала,що все-кінець,нічого нікому не говорила,тільки плакала і дітей обнімала.Вони не розуміли що зі мною робиться і плакали разом зі мною.Але потім зрозуміла що ті дзвінки не стоять дитячих сліз,сказала чоловікові,батьки дізналися від звонілок,ну покричали трохи і все.Все проходить, і це пройде.Просто заспокойтесь, і живіть для себе і своєї сім'ї. Життя на цьому не закінчується,а починається з нової сторінки
Ни одна х*рня на свете не стоит детских слез!!!

Читаю коменти поддержку и понимаю что только в форуме есть настоящиеДюди с большое букви.втлрте сутки ридаю.накрило слова.38міо на двоихи куча банков и еще головний екеш со своими ценнтми письмами.4недели держалась а сегодня накрило.работи нет друзей нет а било все.осталсч один человек сами самий належний єто моя сестра.держксь с последний сил только ради сестри что би она не оглрчалась.

Читаю коменти поддержку и понимаю что только в форуме есть настоящиеДюди с большое букви.втлрте сутки ридаю.накрило слова.38міо на двоихи куча банков и еще головний екеш со своими ценнтми письмами.4недели держалась а сегодня накрило.работи нет друзей нет а било все.осталсч один человек сами самий належний єто моя сестра.держксь с последний сил только ради сестри что би она не оглрчалась.
Ви більше читайте на форумі теми психологічної тематики. В мене світ перевернувся,коли ледь не втратила свою дитину. Благо мала хоч деякі гроші на лікування.
Просто ,людина наділена невимовними ресурсами.. але самознищення перемагає...
На форумі є слабші за Вас, гірші долі за Вашу,але Вони піднімаються,віру знаходять в себе...
Бажаю Вам зірватись своїх страхів,та стати Новою сильною особистістю. Повірте,пройде певний час, і Ви будете зовсім по іншому це все сприймати...
Старожили знають ,що кажуть. Від Вас залежить як найшвидше провести в собі внутрішню роботу.
Звертайтесь))))

Чуча, а далі буде продовжуватися життя, час не стоїть на місці. Ви вибрали роль жертви, треба взяти себе в руки, перестати боятися! Це шлях в нікуди! Що ви хочете для себе? Боятися чи просто жити? Сприйміть все спокійно і живіть. Всі питають, то скажіть, що шахраї по телефону, що ви написали на них заяву, що людей так розводять і бла- бла- бла.... А то ви себе загоните, значить їх методи працюють на вас! Встряхніться негайно! Починайте ЖИТИ, а не жахатися!

Однозначно ви не одна.Я теж думала ,що я одна ,взагалі з такою проблемою,але як виявилось ,нас тисячі.
Сестра - це вже добре!!!І надалі тримайтеся,не опускайте руки ,треба просто пережити цей період,хоча зараз здається немає виходу ,але він є!!!!!!Тримайтеся!!!!!!)))))А друзі ,то таке,як кажуть " пізнаються в біді"!!!!
Відсіялись ,от і добре......Я взагалі ,сама перестала з ними спілкуватись.
Просто закрила свій простір,від усіх чужих!!!!!!Ні дзвінків,ні зустрічей!!!На першому плані рідні ,які не відвернулися від мене)))))
Post automatically merged:

Дуже дякую !Поки що буду намагатися не спілкуватися з тими хто наярює,бо після кожного дзвінка хочеться когось побити.Дуже сильний моральний пресинг.Иде зомбування на самознищення.А ще найбільше бісить що після кожного дзвінка приходить від цієї контори пропозиція взяти кредит(((Це верх цинізму і дебілізму.Погано що немає статистику скільки вони людей довели до самогубства або криміналу.Я думаю що в рази більше ніж на війні на Донбасі.
А для чого ви взагалі з ними спілкувалися???
В чорний список,блокування і крапка!!!!!

Останнє редагування:
Чуча, а далі буде продовжуватися життя, час не стоїть на місці. Ви вибрали роль жертви, треба взяти себе в руки, перестати боятися! Це шлях в нікуди! Що ви хочете для себе? Боятися чи просто жити? Сприйміть все спокійно і живіть. Всі питають, то скажіть, що шахраї по телефону, що ви написали на них заяву, що людей так розводять і бла- бла- бла.... А то ви себе загоните, значить їх методи працюють на вас! Встряхніться негайно! Починайте ЖИТИ, а не жахатися!
Дякую!

Молодець!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі