Помогите!!!

• Автор теми Автор теми Чуча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Чуча

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
16
Бали
8
Чуча не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте все! Сегодня праздник,а мне хочеться оказатися в зоні отчуждения без средств связя.Я как и все здесь попала в ловушку мфо и боюсь життя.Целий день звінки з угрозами .Сусіди,родичі.керівники мене питають що сталося.Сталося 15+ мфо через бажання допомогти в біді рідним.Але гроші не допомогли врятувати життя.Піся похорон я ніби проснулась і зрозуміла що є купа боргів які нічим згасити.А скоро мабуть в мене не буде ні роботи ні сім'ї ні друзів.А може і мене не буде... З чого починати?Я боюсь вже всього.

• Вау!
Реакції: Asja
Здравствуйте все! Сегодня праздник,а мне хочеться оказатися в зоні отчуждения без средств связя.Я как и все здесь попала в ловушку мфо и боюсь життя.Целий день звінки з угрозами .Сусіди,родичі.керівники мене питають що сталося.Сталося 15+ мфо через бажання допомогти в біді рідним.Але гроші не допомогли врятувати життя.Піся похорон я ніби проснулась і зрозуміла що є купа боргів які нічим згасити.А скоро мабуть в мене не буде ні роботи ні сім'ї ні друзів.А може і мене не буде... З чого починати?Я боюсь вже всього.
Для начала успокоиться и перестать паниковать! Что значит "А може і мене не буде"? Вы чего? Жизнь на этом не заканчивается!

Для начала успокоиться и перестать паниковать! Что значит "А може і мене не буде"? Вы чего? Жизнь на этом не заканчивается!
Я боюсь підвести людей які в мене вірять.Я маю непогану поко що репутацію в колективі. Але у нас не люблять проблемних людей .Людина з проблемами має піти.А це крах всього.Я не зможу потім ніде влаштуватися.І все це сталося лише за півроку.Я навіть не знаю чи дійсно я маю ці борги. Телефонують про борг і ті хто відмовив. А ті хто видав пишуть більше тіло кредиту. Я у відчаї.Грошей немає взагалі!!@

Самое первое, скачайте приложение Черный список, второе, поговорите с родными и расскажите все как есть, третье читайте форум, он отвлекает от всего, четвертое, не реагируйте на макулатуру которую Вам будут присылать! Можно подробнее какие у Вас мфо?
Post automatically merged:

Я боюсь підвести людей які в мене вірять.Я маю непогану поко що репутацію в колективі. Але у нас не люблять проблемних людей .Людина з проблемами має піти.А це крах всього.Я не зможу потім ніде влаштуватися.І все це сталося лише за півроку.Я навіть не знаю чи дійсно я маю ці борги. Телефонують про борг і ті хто відмовив. А ті хто видав пишуть більше тіло кредиту. Я у відчаї.Грошей немає взагалі!!@
Не бойтесь того, что Вам могут испортить репутацию! Поговорите с руководством, с коллективом, не впадайте в панику, из-за панического состояния Вы не можете трезво оценить ситуацию, я пол года с прострочка и, и ничего жива, да репутация попорчена, многие из жизни отсеялись, но ничего главное, что дети живы и здоровы и родители!)

Почніть із себе.Заспокойтесь!!!Я теж спочатку думала,що все-кінець,нічого нікому не говорила,тільки плакала і дітей обнімала.Вони не розуміли що зі мною робиться і плакали разом зі мною.Але потім зрозуміла що ті дзвінки не стоять дитячих сліз,сказала чоловікові,батьки дізналися від звонілок,ну покричали трохи і все.Все проходить, і це пройде.Просто заспокойтесь, і живіть для себе і своєї сім'ї. Життя на цьому не закінчується,а починається з нової сторінки

Самое первое, скачайте приложение Черный список, второе, поговорите с родными и расскажите все как есть, третье читайте форум, он отвлекает от всего, четвертое, не реагируйте на макулатуру которую Вам будут присылать! Можно подробнее какие у Вас мфо?

Не бойтесь того, что Вам могут испортить репутацию! Поговорите с руководством, с коллективом, не впадайте в панику, из-за панического состояния Вы не можете трезво оценить ситуацию, я пол года с прострочка и, и ничего жива, да репутация попорчена, многие из жизни отсеялись, но ничего главное, что дети живы и здоровы и родители!)
У мене не смартфон.мфо стандартний набор.А рід н і не всі живі..

Полностью поддерживаю

Місяць тому в мене було те саме. Зараз розумію що це все не так страшно. Найперше зрозумійте що ви не одна з такими проблемами. Нас тисячі. Спробуй те знайти людину яка зможе вас морально підтримати. І біда вже не здаватиметься такою великою. Випишіть на аркуш весь список цих гамнюшників і подумайте чи не замала ціна для життя. Думаю через рік два часу будемо просто тупо сміятися над цими мфо, а зараз треба йти впевнено вперед і все у нас буде добре)))!!!!!

А чому вирішили що не зможете ніде більше влаштуватися? А репутація хіба головне в житті?В мене мама теж спочатку говорила,що ж люди скажуть, тепер мовчить.

Семья и друзья (настоящие) всегда будут с Вами в любой ситуации. А кто будет шарахаться то х"й на них. Люди это х"й на блюде, забейте на их мнение. Работа тоже такое, сегодян одна, завтра другая. Успокойтесь и живите дальше.

А чому вирішили що не зможете ніде більше влаштуватися? А репутація хіба головне в житті?В мене мама теж спочатку говорила,що ж люди скажуть, тепер мовчить.
Я завжди працювала на матеріально відповідальних посадах.П е р ед прийняттям на роботу в цю компанію про мене збирали інформацію.Я не маю підтримки в моїй ситуації.Форум для мене остання надія.

Просто, успокойтесь, мы все через это прошли, мой совет, пишите на все мфо в нацкомфинпослуги, пусть проверят договора, или все правильно

Не нервничайте. Первый месяц будут слезы валерьянка и т.д. А потом начнет попускать.

Блокируйте номера значит, а насчёт родных примите мои соболезнования (
Дякую за підтримку.Може хтось підкаже що робити з атаками на банківську картку?Це так у всіх?І що приват отак просто все дозволяє?Ми де живемо?Чому досі ніхто не звертається по допомогу?Мені здається що я гола стою на вулиці в цій ситуації.Про мене все всім відомо .І це норма.У нас не держава а пекло.Цікаво хто це кришує?

Дякую за підтримку.Може хтось підкаже що робити з атаками на банківську картку?Це так у всіх?І що приват отак просто все дозволяє?Ми де живемо?Чому досі ніхто не звертається по допомогу?Мені здається що я гола стою на вулиці в цій ситуації.Про мене все всім відомо .І це норма.У нас не держава а пекло.Цікаво хто це кришує?
Заблокирйте эту карту и перевыпустите, поставьте на новой карте лимит на снятия в интернете 0 и все))

ВИ не закривайтеся в собі,всеодно є людина з якою ми можете поділитися.Для початку заспокойтеся і не панікуйте ,випийте заспокійливого.
Розумію зараз вас накрило ,сама така була,але потрібно заспокоїтися однозначно.

Чуча, во,Вы уже трошки успокоились и начали на державу и чинушек возмущаться.
Вот так,потихеньку и переживёте,то что казалось катастрофой.

Чуча, сейчас я доберусь домой и распишу немного что к чему.

Чуча, во,Вы уже трошки успокоились и начали на державу и чинушек возмущаться.
Вот так,потихеньку и переживёте,то что казалось катастрофой.
Вот именно. Ключевое слово тут "казалось".

Чуча, у Вас є підтримка,є форум ,є ми.Просто знайте, що ви не одна така.Поговоріть з рідними,якщо не всі,то хтось та й зрозуміє і підтримає .Будьте сильною,я знаю що це важко,але треба.Як у фільмі:"нада Федя,нада!!!"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі