Помогите советом..ларингит..пропал голос полностью

• Автор теми Автор теми Карелия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карелия

✩ Premium ✩
Дописи
2702
Реакції
2621
Бали
1268
Карелия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ко всем общим проблемам у меня начался ларингит-полностью пропал голос..я в шоке, не передать словами. только этого мне сейчас только и не хватало...у кого такое было как быстро вылечится, что принимать?

ко всем общим проблемам у меня начался ларингит-полностью пропал голос..я в шоке, не передать словами. только этого мне сейчас только и не хватало...у кого такое было как быстро вылечится, что принимать?
Буквально нещодавно також ларингітом перехворіла... Перше правило- мовчати... Не можна говорити зовсім. Мені ліки призначали в лікарні, не візьмусь вам їх рекомендувати, бо я не лікар...

Пийте багато теплого! І можете приймати якісь протиалергічні таблетки,посмоктати іслу

Буквально нещодавно також ларингітом перехворіла... Перше правило- мовчати... Не можна говорити зовсім. Мені ліки призначали в лікарні, не візьмусь вам їх рекомендувати, бо я не лікар...
а долго вы без голоса ходили? это же кошмар, я пол дня хожу и уже чувствую себя каким то инвалидом

Похоже что мы друзья по несчастью, тоже пропадает голос, но прорывается немного. Хотела позвать кота поесть, и не смогла, хорошо что он у меня парень догадливый, особенно когда дело касается еды ,сам догадался, прибежал аж бегом. Сижу тепрь травяной чай с мёдом пью.

В мене таке буває часто(професійне), дня 3-4 голосу не буде і Не пробуйте говорити, тільки гірше буде. Багато пити ТЕПЛОГО( не гарячого), ще мені відразу рекомендували Азитроміцинастрафарм, але НАЙКРАЩЕ звернутись до ЛІКАРЯ

Карелия, співчуваю, я в тому році на дитину так нарепетувала,що голос зірвала... не розмовляла дві неділі... думала пошепки розмовлятиму все життя... ромашкою полоскала.

Карелия, співчуваю, я в тому році на дитину так нарепетувала,що голос зірвала... не розмовляла дві неділі... думала пошепки розмовлятиму все життя... ромашкою полоскала.
ужас...две недели без голоса я не переживу..как же я такая безголосая буду с мфо боротся?

Первое правило бойцовского клубу: Самолікування шкідливе для вашого здоров'я. В болницу надо, а не на форуме искать альтернативное личение уринотерапией

Таблетки на травах Ісла ,раніше в малого ларингіти були і в мене то ті таблетки дуже допомагали ,вони на травах , хороші і не дорогі

Таблетки на травах Ісла ,раніше в малого ларингіти були і в мене то ті таблетки дуже допомагали ,вони на травах , хороші і не дорогі
да, я их уже купила, спасибо. завтра еще к врачу пойду, мне сейчас ну никак нельзя болеть..закон подлости :hunter:

В мене таке буває часто(професійне), дня 3-4 голосу не буде і Не пробуйте говорити, тільки гірше буде. Багато пити ТЕПЛОГО( не гарячого), ще мені відразу рекомендували Азитроміцинастрафарм, але НАЙКРАЩЕ звернутись до ЛІКАРЯ
Только не Астрафарм, и азитромицин это антибиотик, он в крайнем случае, и то по назначению врача

Глупыха, мені тільки він і допомагає, все решта до одного місця. І я писала щоб звернулись до лікаря

Только не Астрафарм, и азитромицин это антибиотик, он в крайнем случае, и то по назначению врача
Ларингіт буває різного генезису. Якщо він виникає при ГРВІ, як в моєму випадку, то він затягується, якщо не лікуватись антибіотиками. І можливі різні ускладнення. Мені лікар призначав лікування. Краще стало уже на третій день)

Если есть небулайзер то дишать!!это лучшее лекарство
Препарати для небулайзера також лікар має призначити, з'ясувавши якого походження хвороба, бо самолікування може призвести до ще сильнішого набряку...

Глупыха, мені тільки він і допомагає, все решта до одного місця. І я писала щоб звернулись до лікаря
Не в обиду, но Астрафарм находится у нас в Вишневом, аптека получает их препараты, как местная я завода не видела, клиенты когда приходят так и говорят только не Астрафарм)) К сожалению их препараты не всегда работают

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі