Помогите с Кешберри. Роботы достали и меня и родных

• Автор теми Автор теми Bizya2301
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K
Господи, аналогічна ситуація за 1400грн.. Немає спокою. За сьогодні уже більше 100дзвінків.... І мені і сестрі...Не можу ні про що думати через цей терор.
Там просто ппограмка я на водоканалі працював системнтм адміністратором то в нас така була, закидаєш туди список телефонів і воно собі дзвонить.

Мені сьогодні директор звонила. Каже, що, догрався, від 5 до 12 років з конфіскацією? Не поняв, кажу) Та ж твої товариші, обіцяють намалювати 190 статтю, кеш якийсь. Тю, кажу, перше вони мені не товаригі, і хай малюють що хочуть. Поржали)

уже куда только не писала, Кешбери у меня самые истеричные, Динеро 10 400 тела вообще не слышно, а они за 1400 так распинаются.. задрали уже мою коллегу, родителей! и это 2-е недели просрочки! Когда уже угомониться и поймут, что х...й я им, что заплачу!
Аналогично ,ещё походу и телефонную книгу сегодня взломали и всем за меня смс разослали ,что я их контактными лицами брала кому смс разослали

самые навязчивые звонилки. от 50 пропущеных у меня было от них

700 грн в цих полудурків , 1 день просрочки, від 8 ранку - 20 дзвінків, захожу, закриваю цю шарагу з відсотками - 890 - дзвонять знову, піднімаю, а шм@ра мені в трубку - у вас просрочка, тому і дзвонять, потім подивилася - ізвінітє, але дзвінки будуть до 20:00, cyku ....

Здраствуйте кеш берри угрожает приехать прислали смс : Вашу адресу внесено в маршрутний лист Григорян А.А. на найближчий день. Плануються зустрічі з вашим оточенням. Для уникнення, сплатіть 9,899.20 грн. протягом 24 годин та надайте підтвердження. Тел:0634891315

1. Доброго времени суток всем, подскажите как вы переживаете наплыв от кешбери, просто уже не могу звонки соседям постоянно, один попался толковый мужчина, сказал что без разницы на эти звонки,понимает что конченые, другой пришёл домой устроил скандал, вроде бы и нервы у меня крепкие но маленько пошатнуло, родственники вовсе не разговаривают, спасибо вам за то что выслушали

1. Доброго времени суток всем, подскажите как вы переживаете наплыв от кешбери, просто уже не могу звонки соседям постоянно, один попался толковый мужчина, сказал что без разницы на эти звонки,понимает что конченые, другой пришёл домой устроил скандал, вроде бы и нервы у меня крепкие но маленько пошатнуло, родственники вовсе не разговаривают, спасибо вам за то что выслушали
А сколько у вас просрочка?

А сколько у вас просрочка?
38 дней со второго дня начали звонить, пролонгаций кучу было, сейчас не имею возможности оплачивать, да и не буду, уже все сделали что могли, но какой-то моральной поддержки что ли не хватает, хотя надо денька два подождать что бы с новыми силами в бой )

38 дней со второго дня начали звонить, пролонгаций кучу было, сейчас не имею возможности оплачивать, да и не буду, уже все сделали что могли, но какой-то моральной поддержки что ли не хватает, хотя надо денька два подождать что бы с новыми силами в бой )
Да кешберри...походу единственные кто кого хочешь из того света достанут...а раз были проплаты то я так думаю ..доставать будут до последнего ...у меня тоже 3 пролонгации было....тело полностью выплатила....так они как придурршные с утра до ночи звонят мне. .письмо отправили на 10й день просрочки....и у маме с мужем уже дозвонились ...незнаю как соседи....но пока молчат....
Сил измотали капец. ..ниче не хотят списывать....вообще блин неадекватные....

И вообще давайте массово писать в киберполицию тна этих уродливых роботовских старых дедуганов, которые без передышки звонят всем!!!
Пракуратуру вам в помощь. Да прибудет с вами гражданский и кременалтный кодекс
Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
✅➡️Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠️➡️Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Дзвонити Вам кожен день.
❎Приходити до Вас додому.
❎Набридати.
❎Вимагати від Вас сплати грошей.
❎Залякувати Вас та ваших близьких.
❎Погрожувати Вам та Вашим близьким.
❎Ображати Вас.
❎Морально тиснути на Вас.
❎Викликати у Вас почуття провини.
❎Використовувати ненормативну лексику до Вас.
❎Говорити Вам неприємні речі.
❎Поширювати інформацію про Вас як про боржника.
❎Порушувати Ваше приватне життя.
❎Оглядати, описувати, конфісковувати у Вас будь-яке майно.
❎Змушувати Вас підписати якісь документи.
❎Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠️Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗️Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗️Стаття 189. Вимагання.
❗️Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.

Да кешберри...походу единственные кто кого хочешь из того света достанут...а раз были проплаты то я так думаю ..доставать будут до последнего ...у меня тоже 3 пролонгации было....тело полностью выплатила....так они как придурршные с утра до ночи звонят мне. .письмо отправили на 10й день просрочки....и у маме с мужем уже дозвонились ...незнаю как соседи....но пока молчат....
Сил измотали капец. ..ниче не хотят списывать....вообще блин неадекватные....
Знакомому списали, но ему было все равно на все эти атаки, ну прошло через месяца 3, что бы списали, ну сказал себе не буду платить, вот пишу это уже 3 звонка :))))(

Здраствуйте кеш берри угрожает приехать прислали смс : Вашу адресу внесено в маршрутний лист Григорян А.А. на найближчий день. Плануються зустрічі з вашим оточенням. Для уникнення, сплатіть 9,899.20 грн. протягом 24 годин та надайте підтвердження. Тел:0634891315
переживаю за него скоро месяц а он не как не приезжает, не случилось ли чего...

сейчас звонят только на контакты которые указывал
пришла смс что готов список, жду кому же они начнут наяривать, второй месяц прострочки

Назад
Угорі