Помогите написать письмо в Нацкомфин о списании остатка долга

• Автор теми Автор теми Alena313541
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 4K
У меня с сслоун аналогичная ситуация, долго их продлевала по одному дню. Сейчас бросила это дело, письмо в Нацком написала. Не знаю, правильно ли, подействует ли. Могу вечером вам сбросить то, что писала.
Можна і мені будьласка зразок. А то я брала 2500 а відала 7450. Більше не плачу

У меня с сслоун аналогичная ситуация, долго их продлевала по одному дню. Сейчас бросила это дело, письмо в Нацком написала. Не знаю, правильно ли, подействует ли. Могу вечером вам сбросить то, что писала.
Добрый день! Пожалуйста, поделитесь образцом письма. А то скачивать пока не могу ничего.

жно придратся к мфо только за завышенные проценты согласно законов больше чем 1% в день просто не может быть(согласно двойной ставки нбу),даже меньше и попробовать провести перерасчет
укажите пожалуйста источник права, где есть такое ограничение по процентам для займов, нам всем очень интересно

И мне сбросите)))

А нац ком работает в карантин? Обрабатывает обращения?

А вы на почтовый ящик писали,или куда,тоже написала ,а правильно или нет не знаю

Скиньте мне образец обращения в нацком
Буду очень благодарен

Інформація для споживачів
Опубліковано: 22 Квітня 2020, 12:13
Увага!

Шановні споживачі ринків фінансових послуг, документи, що подаються до Нацкомфінпослуг, реєструються лише один раз: вхідні паперові документи, отримані до 17:00 (понеділок-четвер) та до 15:00 (п’ятниця) – у день надходження, отримані після 17:00 (понеділок-четвер) та після 15:00 (п’ятниця) – наступного дня, у неробочі дні – у перший наступний робочий день.

Звертаємо увагу також на те, що вхідна електронна кореспонденція, що надійшла через Єдиний державний портал адміністративних послуг, з електронних сервісів офіційного веб-порталу Нацкомфінпослуг реєструється із урахуванням робочих годин установи, зокрема у робочі години – у день надходження, у неробочий час – наступного робочого дня.
А нац ком работает в карантин? Обрабатывает обращения?
Інформація для споживачів
Опубліковано: 22 Квітня 2020, 12:13
Увага!

Шановні споживачі ринків фінансових послуг, документи, що подаються до Нацкомфінпослуг, реєструються лише один раз: вхідні паперові документи, отримані до 17:00 (понеділок-четвер) та до 15:00 (п’ятниця) – у день надходження, отримані після 17:00 (понеділок-четвер) та після 15:00 (п’ятниця) – наступного дня, у неробочі дні – у перший наступний робочий день.

Звертаємо увагу також на те, що вхідна електронна кореспонденція, що надійшла через Єдиний державний портал адміністративних послуг, з електронних сервісів офіційного веб-порталу Нацкомфінпослуг реєструється із урахуванням робочих годин установи, зокрема у робочі години – у день надходження, у неробочий час – наступного робочого дня.

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі