Щоденник Помогите бороться со страхами и сомнениями!

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 901
  • Перегляди Перегляди 39K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не хочет она читать.. Боятся интереснее..
ооо да. а так то мир потеряет краски. блокбастера не будет
Шарлотта, я всегда от худшего отталкиваюсь ?
мы сами программируем себя на события. и " я так и знала" .можно мыслить позитивнее.

СонЯя капєц вам... тут бачу Мєндєлєєв вже йде, ща він вам пояснить, як тре на світі жити)))
Disiglur , ну ти поняв)

Morfius, я ток одного Менделеева знаю....

СонЯя, боюся представити,що буде при простроченнях?‍♀️
Багато панікерів-нитиків "бачила" на форумі,але Ви перевершили всіх?‍♀️
Вам не 39,а 9 років?

Останнє редагування:
Nana все будет Ок, стыдно.узнают на работе-выгонят.позвонят хазяйке с квартиры-выгонит.Люди подумают,что реально давала их номер.
Adios, продают,даже если с ними все норм?
у меня хозяйка квартиры вообще последние пару мес стала тише воды и ниже травы) любые уступки и пр) наверное ей позвонили и теперь она переживает, абы я хоть ей платила)) потому и добренькая)))))) спасибо, звонилки тупые, доброе дело делаете))

Dusha, Вам виднее)Хоть рассшевелила тут все:вай::girl_devil:

Bolt, у меня такое впечатление,что вы прикалываетесь надо мной.Я сама понимаю,что веду себя,как минимум глупо.Но вы не знаете всей ситуации,Мне сложно пока принять,что я так вляпалась.Мне сложно,пока,принять ,что жизнь не может быть как раньше.Мне надо просто пока время...
Вам не час треба а магічну мозговправну пі**дюдіну)))) бажано від спеціаліста по магічних мозговправних пі**юлінах.
1 Що люди скажуть? В 3,14зду їх всіх з їх словами. Ваше життя вони не проживуть тому туди їм і дорога.
2 Звільнять з роботи, виженуть з орендованої хати? І шо, більше робіт і хат немає? Ойойойо, біда яка.
3. Якщо вам пише пораду людина , у якої під нікому є підпис "юрист", а ви самі ні грама не юрист, то вартує дослухатись і переуточнити, як краще втілити в життя цю пораду, а не писати "ви не знаєте ситуації", "ви не розумієте суті" , "в нас так не роблять"
4. Ви форум читаєте? Нє, от серйозно, ви самі пишете, що читаєте аж мозок звертається. А толку? Я останні дні коли не зайду, по любому у вас якась ср*ка в голові. Структуруйте інформацію, хоч трохи.
5. Я пишу це з п'ятої сторінки, бо мені вже так зад палає, що думаю піти в тазік води набрати. Поки гашусь шардоне з джином, але коли дочитаю, є думка, що спатиму у ванні з водою, щоб квартиру не підпалити часом)))

Disiglur, это Вы в настроении?или без?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі