Получается что не делай все равно

• Автор теми Автор теми Тихон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K

Тихон

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
6
Бали
5065
Тихон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Получается что нету выхода из ситуации. Все равно все узнают что бы ты не делал.Выход только платить?

Получается что нету выхода из ситуации. Все равно все узнают что бы ты не делал.Выход только платить?
Выхода нет только из гроба.
А в этой ситуации нужно взять себя в руки и думать головой а не страхами.
Ну и что, что узнают? Это причина кормить тех засранцев, которых вы боитесь??? Сами продумайте и все расскажите и снимите наконец эту гору с плеч.

Платить это не выход. А откладывание неизбежного. Потому что рано или поздно вы и платить не сможете. Очень жалею что раньше не рассказала, форум не нашла а продолжала платить пролонгации в трубу в итоге 20+ Мфо. Рассказать сложнее всего было зато сейчас на эти мфо вообще пофиг. И нет постоянной головной боли где опять кучу денег брать.

Пришел новичок и сразу дал дельный совет - платить. Следующий совет будет - перекредитоваться или пролонгироваться.

Пришел новичок и сразу дал дельный совет - платить. Следующий совет будет - перекредитоваться или пролонгироваться.
Я тоже сначала боялась что все всё узнают и поэтому платила.

Выхода нет только из гроба.
А в этой ситуации нужно взять себя в руки и думать головой а не страхами.
Ну и что, что узнают? Это причина кормить тех засранцев, которых вы боитесь??? Сами продумайте и все расскажите и снимите наконец эту гору с плеч.
Не соглашусь с Вами, из гроба тоже есть неплохие пути, даже на выбор.

Хорошая попытка, представитель мфо, но мы тебя раскусили.
В даний ситуації я навідь рада була б буть представником МФО.ну це не так.Про мої борги знають тільки мама і дві сестри.Вони кричать що потрібно платить.Я платила, пролонгувала,закривала і знов брала.І так добрала до 20+. Чоловік і його сім‘я не знають.Я навіть не хочу думати ,що буде коли всі дізнаються.Може я не правильно сформулювала перше питання то вибачаюсь. Мене цікавило якщо я удалю приват,поміняю сімкарту собі і рідним може і не вичислять їх

В даний ситуації я навідь рада була б буть представником МФО.ну це не так.Про мої борги знають тільки мама і дві сестри.Вони кричать що потрібно платить.Я платила, пролонгувала,закривала і знов брала.І так добрала до 20+. Чоловік і його сім‘я не знають.Я навіть не хочу думати ,що буде коли всі дізнаються.Може я не правильно сформулювала перше питання то вибачаюсь. Мене цікавило якщо я удалю приват,поміняю сімкарту собі і рідним може і не вичислять їх
Скажіть усім і одразу . Якщо вже їх 20+ , тобто , навіть Ви не знаєте , скільки їх , , то яка вже різниця ? Все одно стільки грошей ви не знайдете і все одно усі дізнаються . А може і не всі . Ну отримаєте пізд.@н від чоловіка і родичів , ради Бога , хто захоче , зрозуміє , а ні - зрозуміють потім (
Post automatically merged:

Чи може , ви хочете ще бути винною в кількох банках і десятку людей ? Будь- ласка , пробуйте

Д! только платить! сейчас же бегите в ломбард,заложить всё что у вас есть,а нет! лучше возьмите ещё один кредит,точно!но не в мфо,а в банке!и побольше!давайте!на старт, внимание,марш!:acute:

Скажіть усім і одразу . Якщо вже їх 20+ , тобто , навіть Ви не знаєте , скільки їх , , то яка вже різниця ? Все одно стільки грошей ви не знайдете і все одно усі дізнаються . А може і не всі . Ну отримаєте пізд.@н від чоловіка і родичів , ради Бога , хто захоче , зрозуміє , а ні - зрозуміють потім (
Post automatically merged:

Чи може , ви хочете ще бути винною в кількох банках і десятку людей ? Будь- ласка , пробуйте
Дякую

Тут самий смак от в чому - ну знайдете ви кошти , щоб закрити декілька МФО , чоловік позичить , родичі , в банку візьмете і т.п... але Ви ж сама не скажете , скільки тих МФО у Вас .... І почнеться знову "наша песня хороша , начинай сначала" , оскільки знову побіжете в закриті уже МФО , щоб погасити решту...

Не платити , мене пролонгаціями загнали в боргову яму ,це безкінечно ,скоро ви не зможете платити і почнеться терор

20 + не плачу уже 4 ммісяця нічого живу ))) дзвінків вже менше половину продали коллекторам. Всі дізнаються це так але нічого переживнмо й це

Не хочу бути більше нікому винною.Якщо я хоч тут можу говорить що не брала,не я. Підпису мого як тако нема(окрім набору буковок і цифр)що присилали МФО то від людей і банків так не
Не платити , мене пролонгаціями загнали в боргову яму ,це безкінечно ,скоро ви не зможете платити і почнеться терор
В тому і справа що я вже в борговій ямі,і розумію що цього разу мені нема чим платити

Назад
Угорі