Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні...не доіхали.....Доброй ночи.скажите к вам они приезжали?
А меня еноты продали, потом прислали письмо на е-мейл что приедут и всё никак не доедут) Видимо дороги плохие)Ні...не доіхали.....
Та мені теж скільки писали що приідуть,і ні одна падла не приіхалаА меня еноты продали, потом прислали письмо на е-мейл что приедут и всё никак не доедут) Видимо дороги плохие)
Які документи?до мене приїжджали два мужика, мене вдома не було, передали документи чоловіку.
Скорее всего требование денег.Які документи?
Та зрозуміло, але, наскільки мені відомо, то зараз і Готівочка не займається візитами. Тому цікаво.Скорее всего требование денег.
Могут приехать, могут нет. Это тоже своеобразная лотерея. Готивочка довольно часто начала в суд подавать.Та зрозуміло, але, наскільки мені відомо, то зараз і Готівочка не займається візитами. Тому цікаво.
І це також в своєму роді лотерея.Готивочка довольно часто начала в суд подавать.
Червона зона, карантинні обмеження, навіть контролери не заходять і тримаються на відстані. Та і давно не було чути про відвідини.Откуда инфа?![]()
Откуда инфа?зараз і Готівочка не займається візитами
Я уже и забыла про карантин.Червона зона, карантинні обмеження, навіть контролери не заходять і тримаються на відстані. Та і давно не було чути про відвідини.
Я саме тому і перепитала. Тим більше практично кругом червона зона.Я уже и забыла про карантин.
Лист про заборгованість та реквізити для оплати.Які документи