Поліція отримала лист від Ляшка їлу на розмову

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Milana

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
74
Бали
68
Milana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні передзвонили з поліції що отримали запит від Ляшка щодо моєї скарги,завтра їду на розмову просили все розповісти...Як думаєте допоможе?що казати?про форум розповідати?

Сьогодні передзвонили з поліції що отримали запит від Ляшка щодо моєї скарги,завтра їду на розмову просили все розповісти...Як думаєте допоможе?що казати?про форум розповідати?
Конечно говорите. Готоворите всё как есть

Конечно расскажите!

конечно все раскажите как на самом деле не скрывайте ничего

Говоріть, що таких як ви сотні на форумі і що кожен може подати заяву на роботу МФО.

Говорите абсолютно все, что пишут на форуме. Угрозы, шантаж, отфотошопленные фото и в целом незаконность и безнаказанность МФО

И нам сообщите что да как

А як ви до нього звернулися,мені також потрібно

Если Ляшко удастся хоть как то повлиять на закрытие этих мфо, то я не то что проголосую, я даже с плакатами за него стоять выйду, и не только я.

Если Ляшко удастся хоть как то повлиять на закрытие этих мфо, то я не то что проголосую, я даже с плакатами за него стоять выйду, и не только я.
Я тоже за, если поможет организую компанию поддержки

А як ви з ним зв'язуватись а то телефон він не піднімає. Удачі Вам

Я тоже за :+1:

Ребята, может кто-то ещё с города, с которого и Milana? Чтобы по возможности кто-то с ней пошёл и дополнительно написал заяву от себя

@Артем,а з якому міста я б пішов

Дима, я зараз в киеві

И нам сообщите что да как
Одразу відпишусь

А як ви до нього звернулися,мені також потрібно
Просто написала йому на електронку на його оф.сайті

А як ви з ним зв'язуватись а то телефон він не піднімає. Удачі Вам
Писала йому на електронку а говорила зі мною його помічниця

@Артем,а з якому міста я б пішов

Дима, я зараз в киеві
Нажаль це не Києв

Ребята, может кто-то ещё с города, с которого и Milana? Чтобы по возможности кто-то с ней пошёл и дополнительно написал заяву от себя
Не бачила на форумі що ще хтось є ...хоча треба перекличку по областям зробити..якщо хтось я б не проти щоб зі мною пішли..

В
Без понятия, у Миланы нужно спросить
Волинь Луцк

Не бачила на форумі що ще хтось є ...хоча треба перекличку по областям зробити..якщо хтось я б не проти щоб зі мною пішли..

В

В

Волинь

Волинь

Черновци

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі