Поліція і реакція на колажі

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
Повідомляйте про все))
Обов'язково)
Вот как ,а мое передали с Ковеля на Киев,типа там случилось и там пусть решают.Если нужны будут свидетели и потерпевшие,я с вами,у меня есть смс угрозы, коллажи,и есть на Вайбере письмо где именно указано что это сделали гроши всим.
А в мене вийшло навпаки з Києва передали на Луцьк у Луцьку відкрили справу і передали її сюди щоб щось робили, так що зроблять чи ні ,але рух всеодно вже є
Ну все, милейший.....
В следущий раз будут решать, передать Вас органам или на органы, с двух одно.))
Не дуже вас зрозуміла))) прочитайте далі мої повідомлення в даній темі

IMG_20200422_163607_888.webp
Screenshot_20200422-163939.webp
Screenshot_20200422-164002.webp

Кали, звертаюся до вас, недорозвинутих, ваша мама-тато тішаться, що виховали такого типу у**дів? Виходите з офісу, дзвоните їм, мабуть, розказуєте як справи, розкажіть їм правду, за такі досягнення. Сподіваюсь, для вас в пеклі буде окремий котел.
Будет, обязательно. А ещё будет ад на земле вам,когда каждое горе,которое будет случаться в вашей жизни
у меня сегодня начался кошмар
на вопрос отправте мне договор - началось
угрозы всем родным и даже соседям
вообщем есть знакомые в сбу
попрошу чтоб меня на прослушку поставили)))
Чтоб потом были доказательства?

Будет, обязательно. А ещё будет ад на земле вам,когда каждое горе,которое будет случаться в вашей жизни

Чтоб потом были доказательства?
Краще б якщо у вас є знайомі в СБУ вони ним запит зробили,а прослушка чим вам допоможе, запис розмови не є вагомим доказом

Краще б якщо у вас є знайомі в СБУ вони ним запит зробили,а прослушка чим вам допоможе, запис розмови не є вагомим доказом
Ну я тоже думаю,что прослушка не сыграет роли. А какого рода запрос они могут сделать?

Обов'язково)

А в мене вийшло навпаки з Києва передали на Луцьк у Луцьку відкрили справу і передали її сюди щоб щось робили, так що зроблять чи ні ,але рух всеодно вже є

Не дуже вас зрозуміла))) прочитайте далі мої повідомлення в даній темі
Удачи вам,может и полицыи есть просто люди,которым это,что творят шараги не подушам.Блин,спрошу у мами кто у нас участковый на 2ковели,я когда-то знала,классный парень,может что подскажет.

Ну я тоже думаю,что прослушка не сыграет роли. А какого рода запрос они могут сделать?
Мені сьогодні слідчий казав, що вони можуть зробити ним запит, щоб вони надали повну інформацію про кредит,внесені мною ним кошти, підстави на яких вони вимагають оплату, та записи розмов яким чином вони це роблять
Ну
Удачи вам,может и полицыи есть просто люди,которым это,что творят шараги не подушам.Блин,спрошу у мами кто у нас участковый на 2ковели,я когда-то знала,классный парень,может что подскажет.
Я вже була не в участкового, а в слідчого так як моє кримінальне провадження відкрито і над ним працюють, я особисто думаю,що тут зіграло роль, що відкриту справу передали))) дякую

Назад
Угорі