Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И что как там расследование идет?Сьогодні прийшов лист роз'яснення
Ну ось сьогодні вже на почту лист такий прийшов, реакція однозначно вже єИ что как там расследование идет?
Предполагаю что открытое уголовное дело это будет единственная реакцияНу ось сьогодні вже на почту лист такий прийшов, реакція однозначно вже є
Можливо, але буду надіятися, що ні)але якщо ж відкривають справу повідомлення ним також надсилаєтьсяПредполагаю что открытое уголовное дело это будет единственная реакция
Надсилаеться, они дадут ответ, что это не их сотрудник, и вообще они не приделах и всеМожливо, але буду надіятися, що ні)але якщо ж відкривають справу повідомлення ним також надсилається
А спустя какое время после заявы они прислали письмо?Сьогодні прийшов лист роз'яснення
Як я вже вам відповідала, коли мені надіслали колаж вони написали , що від компанії Гроші всімНадсилаеться, они дадут ответ, что это не их сотрудник, и вообще они не приделах и все
Это не аргумент, написать можно что угодно, хоть от премьер министра, это ровным счетом ничего не доказываетЯк я вже вам відповідала, коли мені надіслали колаж вони написали , що від компанії Гроші всім
Через 2 дні мене викликали до слідчого, через 10 днів прийшов лист що зареєстровано звернення, а через 14 днів цей листА спустя какое время после заявы они прислали письмо?
Ви настільки у всьому розчаровані, треба ж надіятися на краще ?Это не аргумент, написать можно что угодно, хоть от премьер министра, это ровным счетом ничего не доказывает
Я не разочарован, просто смотрю на ситуацию трезвой головойЧерез 2 дні мене викликали до слідчого, через 10 днів прийшов лист що зареєстровано звернення, а через 14 днів цей лист
Ви настільки у всьому розчаровані, треба ж надіятися на краще ?
Може і швидше такий варіант більш вірогідний, але якщо кожен напише заяву, і буде спробувати хоч якось свої права захищати, може, хоч трохи, вибачте, перес***ть. Бо дехто і платить після колажів, якби був ігнор повний, цим бы не займалися б.Я не разочарован, просто смотрю на ситуацию трезвой головой
Через 2 дні мене викликали до слідчого, через 10 днів прийшов лист що зареєстровано звернення, а через 14 днів цей лист
А викликали як? Повiстка?
Ещё бы им дозвониться, если мфошки телефоны обрывают)))До мене просто прийшов наш дільничий і сказав, що потрібно до слідчого так як дозвонитись не можуть
Це так, я також розумію,що толку з цього може не бути,але всеодно надія помирає останньою ?Я не разочарован, просто смотрю на ситуацию трезвой головой
Це точноЕщё бы им дозвониться, если мфошки телефоны обрывают)))
Я рахую,що це вже зрушення,що відкрили справу,а не відклали за браком доказівМоже і швидше такий варіант більш вірогідний, але якщо кожен напише заяву, і буде спробувати хоч якось свої права захищати, може, хоч трохи, вибачте, перес***ть. Бо дехто і платить після колажів, якби був ігнор повний, цим бы не займалися б.
Можна поглянути на ваш лист?Похожий ответ пришел. Только типа мало доказательств угроз ахахах
Злякаються чи ні ,але все ж ним потрібно буде надати відповідь і їх власниці в тому числі так як і її прізвище задіяноДумаю, реакція є і вони їх трохи злвкають на деякий час, або розслідування триватиме дуже довго. Добре, що хоть відправили лист, про те що займаються, бо в іншому випадку можна написати в прокуратуру про бездіяльность Національної поліції