Поліція і реакція на колажі

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K

Макси

Форумчанин
Дописи
494
Реакції
465
Бали
5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшов лист роз'яснення

Вкладення

• Screenshot_2020-04-13-10-43-27-648_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-04-13-10-43-27-648_com.miui.gallery.webp
    146.5 Кб · Перегляди: 293
Предполагаю что открытое уголовное дело это будет единственная реакция
Можливо, але буду надіятися, що ні)але якщо ж відкривають справу повідомлення ним також надсилається

Можливо, але буду надіятися, що ні)але якщо ж відкривають справу повідомлення ним також надсилається
Надсилаеться, они дадут ответ, что это не их сотрудник, и вообще они не приделах и все

Надсилаеться, они дадут ответ, что это не их сотрудник, и вообще они не приделах и все
Як я вже вам відповідала, коли мені надіслали колаж вони написали , що від компанії Гроші всім

Як я вже вам відповідала, коли мені надіслали колаж вони написали , що від компанії Гроші всім
Это не аргумент, написать можно что угодно, хоть от премьер министра, это ровным счетом ничего не доказывает

А спустя какое время после заявы они прислали письмо?
Через 2 дні мене викликали до слідчого, через 10 днів прийшов лист що зареєстровано звернення, а через 14 днів цей лист
Это не аргумент, написать можно что угодно, хоть от премьер министра, это ровным счетом ничего не доказывает
Ви настільки у всьому розчаровані, треба ж надіятися на краще ?

Думаю, реакція є і вони їх трохи злвкають на деякий час, або розслідування триватиме дуже довго. Добре, що хоть відправили лист, про те що займаються, бо в іншому випадку можна написати в прокуратуру про бездіяльность Національної поліції

Через 2 дні мене викликали до слідчого, через 10 днів прийшов лист що зареєстровано звернення, а через 14 днів цей лист

Ви настільки у всьому розчаровані, треба ж надіятися на краще ?
Я не разочарован, просто смотрю на ситуацию трезвой головой

реально же:
- они нам писульки в ящик, коллажи в вайбер и т.д. без последствий;
- мы им писульки в полицию, нацком и т.д.

и там, и там без особых последствий для сторон

Похожий ответ пришел. Только типа мало доказательств угроз ахахах

Може і швидше такий варіант більш вірогідний, але якщо кожен напише заяву, і буде спробувати хоч якось свої права захищати, може, хоч трохи, вибачте, перес***ть. Бо дехто і платить після колажів, якби був ігнор повний, цим бы не займалися б.

До мене просто прийшов наш дільничий і сказав, що потрібно до слідчого так як дозвонитись не можуть

Це так, я також розумію,що толку з цього може не бути,але всеодно надія помирає останньою ?
Ещё бы им дозвониться, если мфошки телефоны обрывают)))
Це точно
Може і швидше такий варіант більш вірогідний, але якщо кожен напише заяву, і буде спробувати хоч якось свої права захищати, може, хоч трохи, вибачте, перес***ть. Бо дехто і платить після колажів, якби був ігнор повний, цим бы не займалися б.
Я рахую,що це вже зрушення,що відкрили справу,а не відклали за браком доказів
Похожий ответ пришел. Только типа мало доказательств угроз ахахах
Можна поглянути на ваш лист?
Зляк
Думаю, реакція є і вони їх трохи злвкають на деякий час, або розслідування триватиме дуже довго. Добре, що хоть відправили лист, про те що займаються, бо в іншому випадку можна написати в прокуратуру про бездіяльность Національної поліції
Злякаються чи ні ,але все ж ним потрібно буде надати відповідь і їх власниці в тому числі так як і її прізвище задіяно

Останнє редагування:
Хочу поделится неприятной историей которая произошла со мной в одной из социальных сетей, Так 14.04.2020 в 16-54 мне пришло сообщение с монтажом моего фото пopнoграфического характера, текст под фото был такой «Ты знаешь его»!? (Ссылка на моего одногрупника, с которым я последний раз виделся в 2006году на выпускном) а дальше текст -Если он до завтра не погасит кредит в «гроши всим» это фото будет разослано всем моим друзьям” Дальше список моих друзей и напоминание что время у меня есть до 12-00 апреля 15 2020 Услугами подобных компаний я никогда в жизни не пользовался, по этому весь разговор заскринил и сохранил. [email protected] Онлайн заявку по факту вимогательства шантажа и неумелого монтажа создал на сайте национальной полиции #218304
В киберполицию звернення зареєстровано за номером 78509.
123.webp

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі