Поход в офис мфо

• Автор теми Автор теми Pagan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 742
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pagan

Перевірений
Дописи
42
Реакції
13
Бали
2590
Pagan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А кто то ходил в офисы мфо, для решения ситуаций с назойливыми калами?

А кто то ходил в офисы мфо, для решения ситуаций с назойливыми калами?
Я була в Швидко гроші. Сидять ввічливі приємні дівчата і як папугаї повторюють одне й теж. Ми телефонували вам до 14 днів прострочки. (Ну так воно й є реально бо 14 днів вони просто дзвонять нагадують що треба оплатити). Сказали що після цього прострочкою займається їх головний офіс, там вирішують що робити з боргом. А вони не дзвонять і не погрожують не при справі питу, словом тупо морозяться. Сестра, До речі ходила в їх головний офіс з приводу погроз. Там тараторили про тривалу прострочку про те що вона підтвердила мою особу коли брали кредит але про погрози то ви щось плутаєте нема в нас такого і номери якісь ліві, ми з таких не дзвонимо і взагалі чого до нас прийшли ідіть в поліцію. Словом теж тупо по морозились.

Я була в Швидко гроші. Сидять ввічливі приємні дівчата і як папугаї повторюють одне й теж. Ми телефонували вам до 14 днів прострочки. (Ну так воно й є реально бо 14 днів вони просто дзвонять нагадують що треба оплатити). Сказали що після цього прострочкою займається їх головний офіс, там вирішують що робити з боргом. А вони не дзвонять і не погрожують не при справі питу, словом тупо морозяться. Сестра, До речі ходила в їх головний офіс з приводу погроз. Там тараторили про тривалу прострочку про те що вона підтвердила мою особу коли брали кредит але про погрози то ви щось плутаєте нема в нас такого і номери якісь ліві, ми з таких не дзвонимо і взагалі чого до нас прийшли ідіть в поліцію. Словом теж тупо по морозились.
Ага,им бы ствол дымящийся дать понюхать- быстро бы вспомнили и кто звонит и телефоны...а ещё лучше методы из интересной книги " Молот ведьм" автор- товарищ Торквемада...

Ага,им бы ствол дымящийся дать понюхать- быстро бы вспомнили и кто звонит и телефоны...а ещё лучше методы из интересной книги " Молот ведьм" автор- товарищ Торквемада...
Ого, ви читали цю книгу. Цікава правда? Читала кілька разів

Если идти в офис то только с гранатомётом..без него нет смысла??

Если идти в офис то только с гранатомётом..без него нет смысла??
Ну-это категоричный метод...шины и коктейли- очень даже ничего...коктейль что сделан правильно- это нечто)))ещё термит))

" Молот ведьм" автор- товарищ Торквемада...
Молот ведьм написал не Терквемада, а Генрих Кремер и Яков Шпренгер, я по по этому произведению реферат делал
Торквемада был больше практиком преследования людей, чем теоретиком...

Молот ведьм написал не Терквемада, а Генрих Кремер и Яков Шпренгер, я по по этому произведению реферат делал
Торквемада был больше практиком преследования людей, чем теоретиком...
Спасибо за поправку...тогда будем писать так "Молот Ведьм" как учил товарищ Торквемада..

Кстати, я когда зарегистрировалась на этом форуме?тоже первое что спало в уме, "Молот ведьм" в помощь)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі