Поход к юристу

• Автор теми Автор теми awad
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Fgy, А я агітую всіх друзів і знайомих ,щоб брали і не платили, але їм за мої борги вже так мозок винесли ,що вони не хочуть ніяких кредитів.

Общалась с юристом по этому поводу. Они просто неохотно за такие дела берутся и на все МФО есть управа. Среди тех, кто берет эти кредиты всегда есть те кто возвращает и кто нет. Возвращают те, кого мучает совесть или достали калы. И именно за эти деньги они прекрасно существуют. Пока будут те, кто возвращает и ведутся на угрозы, эти МФО будут не просто существовать, а процветать.

Я не пойму о чем контактные ваши с ними разговаривают мой контактный по пару раз с ними и всьо кто то больше не звонит кого то в чс ну так потихоньку и отсеюются нах слушать их бред хз.

Ну ничьо надежда есть после выборов если будет адыкватное правительство всю или хотя бы половину этой нечести не станет
Люди ви про що говорите?!Особисто я впевнена на 99,9% що всі чмoшнuкu підпорядковані тим чи іншим чиновникам.Чому ж вони себе так зухвало ведуть,це м'яко кажучи,ніби їм закон не писаний.Я оптиміст по життю,та здається мені краще не буде(((

Я не пойму о чем контактные ваши с ними разговаривают мой контактный по пару раз с ними и всьо кто то больше не звонит кого то в чс ну так потихоньку и отсеюются нах слушать их бред хз.
Они звонят не только контактным, но и соседям, коллегам, далёким родственникам или просто людям, живущим в одном поселке

@Fgy,От і я не розумію деяких рідних і знайомих навіщо вони ведуть з ними бесіди,вислуховують їхню маячню,а тоді мені мозг виносять ,що я собі думаю ,коли я буду платити ,бо їм же телефонують і погрожують.Ну якщо людям подобається,слухати всю ту маячню ,то хоч об стінку головою бийся, а їм не можливо довести ,що не потрібно з тими звонарями спілкуватися,а потім мені моралі читати.В мене деколи таке враження, що мої борги деяким рідним і знайомим заважають жити більше ,ніж мені.

Просто если бы меньше на ето все велись тогда было бы норм

Но я считаю, що на это все есть управа. В принципе, так приятней думать) Считаю, что на них нужно написать жалобу в полицию, местную, также областную по юр.адресу МФО и на участок. Скрины или фото писем отправить звонилкам. Если результата не будет - писать в прокуратуру

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі