Anna_
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Anna_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брала позику у розмірі 250$. Зараз хочуть 2000+$ (протермінування 2 місяці). У пʼятницю надходить повідомлення про акцію, типу «закрийте за 375$, оплачуйте 50% боргу сьогодні, а решту — до 25.06». Думаю «ну окей, умови лояльні». Вже ввечері якийсь п**рас телефонує і погрожує мені, слухати це все у мене не було часу, бо на роботі була. Кажу йому «зателефонуйте пізніше, я вас вислухаю». Після чого понеслись треш-фото від незнайомих номерів і погрози. Телефонували в той день навіть мамі і погрожували. Потім, напевно, у колл-центру робочий день закінчився, бо дзвінки перестали надходити після 19:00. Вихідні також ніхто нічого. Понеділок — тиша.
На вихідних встигла подати заяву до кіберполіції — але знаючи їхню роботу, розумію, що це нічого не дасть.
Я то готова закрити позику. Але за тіло, з мінімальним процентом, а не їхньою накруткою в х10.
Дуже не хочеться відчувати на собі їхній терор, всі ці дні читаю на форумі історії, морально важко.
Підкажіть, коли вже почалось така, чи є шанс того, щоб домовитися з ними?
На вихідних встигла подати заяву до кіберполіції — але знаючи їхню роботу, розумію, що це нічого не дасть.
Я то готова закрити позику. Але за тіло, з мінімальним процентом, а не їхньою накруткою в х10.
Дуже не хочеться відчувати на собі їхній терор, всі ці дні читаю на форумі історії, морально важко.
Підкажіть, коли вже почалось така, чи є шанс того, щоб домовитися з ними?