Мена
Форумчанин
- Дописи
- 153
- Реакції
- 98
- Бали
- 343
Мена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На всі?У меня 34 МФО, хочу сделать реструктуризацию![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На всі?У меня 34 МФО, хочу сделать реструктуризацию![]()
Робота формально буде виконана.....звичайно згідно до умов підписаного вами договору.А если нет, то деньги вернут? какие у них гарантии? В интернете писала женщина которая им тоже прилично оплатила, и в итоге закрывала все сама, толку было мало, а вот денег много выкинула
Ніхто не повертає нічого,якщо 34 договора то за послуги треба заплатити точно 20+тисяч гривень!Тому навіть не звʼязуйтесь,на кожне питання до них,відповідь буде «чекайте на кращі умови»А если нет, то деньги вернут? какие у них гарантии? В интернете писала женщина которая им тоже прилично оплатила, и в итоге закрывала все сама, толку было мало, а вот денег много выкинула
Ну по перше юрист вам не потрібен, бо він ніяк не впливає на МФО, просто буде качати з вас грошіУ меня просто впервые такая ситуация, и 34 МФО, вообще не знаю, что делать(
Краще кредити платити чим юристуНу по перше юрист вам не потрібен, бо він ніяк не впливає на МФО, просто буде качати з вас гроші![]()
єгрошібиты и крипсы в не закона, в суд не подают, поэтому насилуют мозги, советую всех родных предупредить, что они мошенники, и слать их в долгий ящик. Так как если закроете их, то велика гарантия, что они левый кредит повесят. Если есть кредиткаса, швидко гроши, бизнес позика - закрывайте первыми, остальное если игнорить то можна закрыть за тело через пару месяцев. Егроши ждите пока продадут коллекторам, там с ними без проблем за тело договорится можно
В мене 11 днів протермінування. Поки не знаю. На четвертий день подзвонили матері, хоча я її в договорі не вказував. Написав в НБУ скаргу, матері більше не дзвонили.Маю заборгованість декілька днів, сьогодні надіслали повідомлення про те ,що згідно закону про споживче кредитування, кредитор має право надсилання поштових відправлень із позначкою таємниця фінансової послуги вручити особисто за місцем проживання фізичної особи. Це просто лякають чи дійсно можуть надіслати, поділіться досвідом.
Вони можуть вимогу про дострокове повернення так надіслати, але через 30 днів після прострочення, не раніше. Потім використовувати цей факт в суді, якщо зберуться подавати в суд до закінчення строку договору. Але щоб це прям точно потім перед судом можна використати, то це напевно хіба що замовним листом.Маю заборгованість декілька днів, сьогодні надіслали повідомлення про те ,що згідно закону про споживче кредитування, кредитор має право надсилання поштових відправлень із позначкою таємниця фінансової послуги вручити особисто за місцем проживання фізичної особи. Це просто лякають чи дійсно можуть надіслати, поділіться досвідом.