Погрози у вайбері

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Поліна

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
325
Бали
1925
Поліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка, що вони курять ? Хто це пише ? Смішно читати?

Замазала персональні дані рідних. Також там згадується мій колишній хлопець, з яким я вже три роки не спілкуюсь і ніде не світиться, хіба ВК, який не закрила ,давно не заходжу.

Чесно, випадково відкрила, зазвичай одразу блокую і в спам, рука не туди пішла

Вкладення

• IMG_20200609_151441.webp
    IMG_20200609_151441.webp
    92.9 Кб · Перегляди: 277
  • Подобається
Реакції: Nadi

Замазала персональні дані рідних. Також там згадується мій колишній хлопець, з яким я вже три роки не спілкуюсь і ніде не світиться, хіба ВК, який не закрила ,давно не заходжу.

вот честно ,этим мр*зям доставляет удовольствие писать хрень и чувствовать себя попами земли!)

вот честно ,этим мр*зям доставляет удовольствие писать хр*нь и чувствовать себя попами земли!)
Беззмістовно, з помилками, нічого не зрозуміла. Аби перднуть)))
вот честно ,этим мр*зям доставляет удовольствие писать хр*нь и чувствовать себя попами земли!)
Цікаво, як оцей твір придумують...

А мне вот интересно, это же насколько нужно быть ущербным, что бы пойти работать каллом? Писать всю эту хрень, звонить и угрожать и так далее

Они все пишут безграмотно, так и хочется отмудохать орфографическим словарем :crazy:

Они все пишут безграмотно, так и хочется отмудохать орфографическим словарем :crazy:
Або хочуть повеселити?

Або думають, що ввічливо і грамотно пишуть для вигляду серйозної людини ,а ось так по тупому як "бандити". Стратегія доброго і злого колектора

Так а что это за контора? Или неизвестно?

Або хочуть повеселити?

Або думають, що ввічливо і грамотно пишуть для вигляду серйозної людини ,а ось так по тупому як "бандити". Стратегія доброго і злого колектора
Так таку АХІНЕЮ і несуть " бандити" причому, самі відбиті шавки, за пачку цигарок, або за 10 грн. на рахунок. Ви ж розумієте, що ці шавки по іншому нічого ж не роблять....Упирьонки.
Я не розумію, ну зробіть нормальні умови, і люди будуть виплачувати. Я впевнена, що більшість з нас, взяли ці займи, тому, що не знали яка це кабала.
Це 100%.
А вже коли спідкнулися...Ну зрозуміло що з 3 000,00 тисяч заплатити 40 000, 00 - це БРЄДЯТІНА.
Блокуйте і не звертайте увагу. Що воно і кому напише.
Максимум колажі. Але це швидко забувається.
Приховайте себе в інших соц.мережах.
А ВОНО дійсно лізе через Контакт. Хто в свій час не видалив сторінку.
Ну яке саме - такі й методи.

А мне вот интересно, это же насколько нужно быть ущербным, что бы пойти работать каллом? Писать всю эту хр*нь, звонить и угрожать и так далее
Кал калу рознь. дыбилов везде хватает. и у всех разные методы.
но ЭТО явно признак полного дна

Або хочуть повеселити?

Тогда нужно настучать реальным бандитам, что калы их дискредитируют, пусть проведут с ними воспитательную работу

Мене також хотіли поторбити.)))

Вкладення

• IMG_20200609_172756.webp
    IMG_20200609_172756.webp
    44.4 Кб · Перегляди: 172
  • IMG_20200609_172857.webp
    IMG_20200609_172857.webp
    46 Кб · Перегляди: 145
Так а что это за контора? Или неизвестно?
Невідомо
Так таку АХІНЕЮ і несуть " бандити" причому, самі відбиті шавки, за пачку цигарок, або за 10 грн. на рахунок. Ви ж розумієте, що ці шавки по іншому нічого ж не роблять....Упирьонки.
Я не розумію, ну зробіть нормальні умови, і люди будуть виплачувати. Я впевнена, що більшість з нас, взяли ці займи, тому, що не знали яка це кабала.
Це 100%.
А вже коли спідкнулися...Ну зрозуміло що з 3 000,00 тисяч заплатити 40 000, 00 - це БРЄДЯТІНА.
Блокуйте і не звертайте увагу. Що воно і кому напише.
Максимум колажі. Але це швидко забувається.
Приховайте себе в інших соц.мережах.
А ВОНО дійсно лізе через Контакт. Хто в свій час не видалив сторінку.
Ну яке саме - такі й методи.
Згодна з усім?
Мене також хотіли поторбити.)))
Школярі наче?

??? и сколько же лет Етим писулькам,шешнадцать?))) тлинадцать или...))))) аж мурашки по коже))))) главное не отвечать и чат в блок...а ещё не открывать эу срань

Налякали, жду сюрПиз, страшно??
??? и сколько же лет Етим писулькам,шешнадцать?))) тлинадцать или...))))) аж мурашки по коже))))) главное не отвечать и чат в блок...а ещё не открывать эу срань
Згодна)) кажу ж випадково відкрила, замість заблокувати - показати, рука сіпнулась))) проте посміялась)))
Цікаво, хто ці люди і звідки в них дані, де вони "працюють" , тобто робоче місце, напевно у вільний час вдома? І головне, як їх наймають ???

А рахунки заблоковані?

Во все дырки

Во все дыры это у них у всех любимое.бурные фантазии переполняют ххххха

А мне вот интересно, это же насколько нужно быть ущербным, что бы пойти работать каллом? Писать всю эту хр*нь, звонить и угрожать и так далее
Самое смешное мне встречались эти люди в жизни, когда то парень пришёл на работу и рассказывал, что работал каллом. А я ему в лоб и говорю, почти вашими словами, а он мне отвечает значит у тебя были проблемы раз ты так рассуждаешь?на тот момент у меня не было сегодняшних проблем. Ну и вот что хочу сказать на счёт психотипа этого человека, как бы так точнее сказать, задрот с психическими отклонениями на лицо, типичный маньячела

У меня уже давно теория существует, что там работают те, кто не прошел собеседование в Макдональдс. Чему удивляться?..
Самое смешное мне встречались эти люди в жизни, когда то парень пришёл на работу и рассказывал, что работал каллом. А я ему в лоб и говорю, почти вашими словами, а он мне отвечает значит у тебя были проблемы раз ты так рассуждаешь?на тот момент у меня не было сегодняшних проблем. Ну и вот что хочу сказать на счёт психотипа этого человека, как бы так точнее сказать, задрот с психическими отклонениями на лицо, типичный маньячела
До маньячеллы ему ещё как до Киева раком. А вот то, что он убогий, неуверенный в себе и недотр*ханный - это правда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі