Погрози сім'ї колишнього чоловіка

• Автор теми Автор теми Tanichka2904
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 2K

Tanichka2904

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
28
Бали
308
Tanichka2904 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І знову той же Борис из Данецка 0636569481 погрожує родині колишнього чоловіка,свекору,тітці пишуть в вайбері обзивають і кур..а і су..а , що якоби вони позичали в мене гроші щоб я віддала а суму як тіло в Манівео бо перед тим вони дзвонили
І знову той же Борис из Данецка 0636569481 погрожує родині колишнього чоловіка,свекору,тітці пишуть в вайбері обзивають і кур..а і су..а , що якоби вони позичали в мене гроші щоб я віддала а суму як тіло в Манівео бо перед тим вони дзвонили
Такі ж смс були подрузі з її фото і навіть вказав що вона працює медсестрою

Вкладення

• Screenshot_20200219-210041.webp
    Screenshot_20200219-210041.webp
    68.2 Кб · Перегляди: 159

НЕ переживайте вы так. Больные фантазии, больных людей и не более

Tanichka2904, я так подозреваю если угрожают, необходимо писать заявление в полицию!!! При чем здесь Вы?

Фігня повна!! Маєте це пережити)) Пам'ятайте- це все, на що вони здатні!
Де той Барис, а де ви всі? Невже ваше оточення вірить йому? Дорослі ж люди))) Ігнор,блок - і все))) нехай навіть Папі Римському пише)))

Де той Барис, а де ви всі? Невже ваше оточення вірить йому? Дорослі ж люди))) Ігнор,блок - і все))) нехай навіть Папі Римському пише)))
навіщо їм відповідати? або зразу відключати і в чс, або тупо тролити.

Він з різних номерів дзвонить і пише а від мене не бере трубку

Вот читаю я всех и не пойму, почему мне такое не пишут? За 10 месяцев ни одной смски с такими угрозами.

да пусть звонит и пишет сколько влезет, а семье бывшего мужа скажите , что если не будут помогать финансово то ещё наберёте кредитов:p

навіщо їм відповідати? або зразу відключати і в чс, або тупо тролити.
мій чоловік спочатку впадав в ступор і переживав, що й нього останні капці заберуть за мої борги, потім пробував говорити з кожним звонілкою. а тепер так з ними розмовляє (якщо випадково попадуться, бо телефон у нього робочий, а так усі вже в чс), що вони першими відключаються. сьогодні у альфівської cyчкu істерика почалася після розмови з ним (дуже культурної)

Що в мене кредити, погрози що я не платоспроможна , дуже хвилююсь

А "родичі" мають до вас претензії?? Скажіть їм " Маєте бажання чи боїтеся - заплатіть замість мене, а ,як - ні , то не морочте мені п'яту точку"!

Назад
Угорі