Погрози колекторів

• Автор теми Автор теми Nika9501
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 1K
Зачем читать все это????
Мне,периодически,пишут в вайбер-не читаю,сразу удаляю

Мені перший раз прийшли пошлі смс від колектора. Щось ще наслали знайомим і чоловіку, то вже не бачила що. Як їх присадити??? До цієї пори було Пофіг, а тут навіть не знаю, як реагувати
Screenshot_2020-05-26-15-43-28-348_com.android.mms.jpg
Screenshot_2020-05-26-12-40-27-223_com.android.mms.jpg
Что за контора?

Это угрожающее "ЩЯ" вообще шедевр ???Типа по фене щенок базарит?‍♀️?‍♀️?‍♀️
гифку с дулей вышлите ему обратно и заблокируйте
а вообще на такое никак не реагировать, не кормите троллей
То ж так. Я вже написала, на свою голову, щоб мову вчив, то тільки пір'я розпустили

Всьо. Пока тишина. Останнє,.... ВЕСЬ ДОМ ПОБЕСКОИТЬ, ДОБИТСЯ ТОГО ЧТО Б КТО С СОСЕДЕЙ ЩИ ТЕБЕ И МУДАКУ МУЖУ ПОДРИХТОВАЛ, ШЯ БУДЕТ. ТО БЫЛА ВЫБОРКА, СЕЙЧАС БУДЕТ ВЕСЬ ДОМ.
Всьо. Пока тишина. Останнє,.... ВЕСЬ ДОМ ПОБЕСКОИТЬ, ДОБИТСЯ ТОГО ЧТО Б КТО С СОСЕДЕЙ ЩИ ТЕБЕ И МУДАКУ МУЖУ ПОДРИХТОВАЛ, ШЯ БУДЕТ. ТО БЫЛА ВЫБОРКА, СЕЙЧАС БУДЕТ ВЕСЬ ДОМ.
Оце таке останнє повідомлення
Коллаж кинули у групу по вайбер на мене. Просто ужас... Як таке пережити? Це ж люди, які не знають про тих уродів, можливо, вірять

Останнє редагування:

Оце таке останнє повідомлення
Коллаж кинули у групу по вайбер на мене. Просто ужас... Як таке пережити? Це ж люди, які не знають про тих уродів, можливо, вірять
Мені сьогодні було і буде завтра, післязавтра та далі таке від колеторів, найшли номера телефону моєї мачухи і її дітей иа внука потім всіх сусідів та пів села звонили з погрозами та слали їм на вайбер коляжі що батько носілує і розпостраняє спід. А колегам по роботі що ми з ними пр0ститутки. Але проблема у мене така що батькові не сказала правди що брала кредити. Вони визвали міліцію написали жалобу на ті номера. Я відбрехуюся що нічого небрала. Що мені роботи. Як мені завтра вирішувати цю проблему, батько сказав що приїде і підемо в приватбанк по виписку. Цей колектор надіслав міліції, а міліція мачусі виписку із бкі де видно коли брався кредит і скільки долгу, але невидно яка компанія присилали кошти та договір про взяття кредиту. Це все компанія екеш ********. Підскажіть як мені бути, що казати міліції, забрихалася по самі вуха. А це каже, що знову прислали якісь розрахунки навіть незнаю, що вони їм прислали.

Мені сьогодні було і буде завтра, післязавтра та далі таке від колеторів, найшли номера телефону моєї мачухи і її дітей иа внука потім всіх сусідів та пів села звонили з погрозами та слали їм на вайбер коляжі що батько носілує і розпостраняє спід. А колегам по роботі що ми з ними пр0ститутки. Але проблема у мене така що батькові не сказала правди що брала кредити. Вони визвали міліцію написали жалобу на ті номера. Я відбрехуюся що нічого небрала. Що мені роботи. Як мені завтра вирішувати цю проблему, батько сказав що приїде і підемо в приватбанк по виписку. Цей колектор надіслав міліції, а міліція мачусі виписку із бкі де видно коли брався кредит і скільки долгу, але невидно яка компанія присилали кошти та договір про взяття кредиту. Це все компанія екеш ********. Підскажіть як мені бути, що казати міліції, забрихалася по самі вуха. А це каже, що знову прислали якісь розрахунки навіть незнаю, що вони їм прислали.
Ті коллажі і дзвінки - - - не законні дії, тому тут дії шахрайські. Навіть якщо і є кредит, то оті їхні дії вже тягнуть на статтю. Просто ті ур*ди думають, що прості люди не знають законів і спокійно собі їх порушують
Ні, напевно років 10
А в тому коллажі, то взагалі, ніби не українець. Мови не знає, не кажучи вже про грамотність

Назад
Угорі