Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну кого знайшли,можуть позвонить.....Інформують ртом по телефону,бо по іншому не можуть...СтандартСказав вчора що дає час до сьогодні 11 год дня ,якщо не погашую то інформуватиме 3 осіб
Як інформує? Наскільки все критично?
Яка шарага?Сказав вчора що дає час до сьогодні 11 год дня ,якщо не погашую то інформуватиме 3 осіб
Навіщо ви з ними розмовляєте? У вас є гроші закрити займ? Якщо ні, то ваші розмови марні. Вони шукають слабкі місця. Ви ще в них попросіть не інформувати третіх осіб))Сказав вчора що дає час до сьогодні 11 год дня ,якщо не погашую то інформуватиме 3 осіб
Будуть наярювати контактним або кого знайдутьСказав вчора що дає час до сьогодні 11 год дня ,якщо не погашую то інформуватиме 3 осіб
Нові кредити як я зрозумілаЯка шарага?
Я вже побачила, все ж таки ранок, йомайо, панять і прастіть))))Нові кредити як я зрозуміла
Нічого нового.....Будуть наярювати контактним або кого знайдуть
Та нехай навіть 25-х))) це вас не повинно хвилювати, це ж не ви телефонувати будете, а якісь незрозумілі придурки))інформуватиме 3 осіб
Впринципі що вони крім як ртом попрацювати можуть...Будуть наярювати контактним або кого знайдуть
А смс? Такі інформативні інколи...Впринципі що вони крім як ртом попрацювати можуть...
Можуть... Заднім числом...Впринципі що вони крім як ртом попрацювати можуть...
О так.....це іхня всі інформативністьА смс? Такі інформативні інколи...
Скільки їх розвелосьЯ вже побачила, все ж таки ранок, йомайо, панять і прастіть))))
Мені таки людей жалко...за овочі і фруктові дні,за каву з мівіню так викладатися на повнуМожуть... Заднім числом...
Тю. Хіба мама винувата,що дитина дурнувата?Мені таки людей жалко...за овочі і фруктові дні,за каву з мівіню так викладатися на повну
Ну да....своі мозги ніхто не вставе....Тю. Хіба мама винувата,що дитина дурнувата?
Та нехай навіть 25-х))) це вас не повинно хвилювати, це ж не ви телефонувати будете, а якісь незрозумілі придурки))
Ну, як вошейСкільки їх розвелосьцих шараг