Allusya, напишите им "Чьи вы парни будете? Кто вас в бой ведёт?"
Не говорит.
Пишет мне "споминайте".
А чому ви не робити скріни погроз ? Робіть скріни і відправляйте в фінскаргу,НБУ,кібер поліцію.
За таку поведінку їх штрафують і лишають ліцензії
В мене є скріни, але якщо я точно не знаю хто такі. Він не каже ні фірму ні навіть суму. На кого скаржитись

Не говорит.
Пишет мне "споминайте".

В мене є скріни, але якщо я точно не знаю хто такі. Він не каже ні фірму ні навіть суму. На кого скаржитись
С такими аргументами шлите их на йух.

Не говорит.
Пишет мне "споминайте".

Які у вас є МФО? В мене Таліон тільки дзвонили всім кого знайшли, але без погроз таких. Погрожували топ кредіт, гроши всім, смарт кредіт. Може з цих МФО у вас є хто?

Які у вас є МФО? В мене Таліон тільки дзвонили всім кого знайшли, але без погроз таких. Погрожували топ кредіт, гроши всім, смарт кредіт. Може з цих МФО у вас є хто?
Під час військового стану звонили ?

Це у вас під час війни вони таке витворяли?
Топ є, але вони поки з початку війни зникли з горизонту взагалі. Навіть я з ними не говорила.
В мене останній платіж був з вошами, трохи затримала, начеб то з одним упирьом домовилася до понеділка і на ранок прилитіли погрози и вимога "до понедельника решить вопрос, иначе... "
Все таки думаю, що то евоші

Під час військового стану звонили ?
Ні, до ВС.
Це у вас під час війни вони таке витворяли?
Топ є, але вони поки з початку війни зникли з горизонту взагалі. Навіть я з ними не говорила.
В мене останній платіж був з вошами, трохи затримала, начеб то з одним упирьом домовилася до понеділка і на ранок прилитіли погрози и вимога "до понедельника решить вопрос, иначе... "
Все таки думаю, що то евоші
Скоріше за все. Але можливо і топ.

Доброго дня. Підскажіть що робити в даній ситуації. На вайбер отримав повідомлення із дуже серйозними погрозами в свою сторону, родичів й написали що навіть сусіди будуть мати проблеми. Вимагає повернути кошти, куди повертати, скільки повертати не відповідає. В мене був борг в є-гроші, оплатив й закрив, залишилося тільки "Таліон", крім того якось знайшли номер родичів й також відправили їм повідомлення із моєю фотографію й погрозами. Хто це може бути й що робити, можливо в когось вже було таке?
Може єгроші, просто або непобачили оплату по закриттю, або обман, обіцяли одні умови закриття а на ділі інші! Ви вимагали гарантійного листа? А потім довідку про закриття?

Може єгроші, просто або непобачили оплату по закриттю, або обман, обіцяли одні умови закриття а на ділі інші! Ви вимагали гарантійного листа? А потім довідку про закриття?
То якщо я правильно зрозуміла, то погрози були перед тим як закрив евоші.
Я теж думаю що вони

Не говорит.
Пишет мне "споминайте".

Тим більше якщо не знаєте хто такі,скрін і заява в кіберполіцію,погрози розправою це вже уголовщіна)

Та топ і мені не дзвонили, і смс не слали.про них зараз взагалі ніде нічого немає
В мене до військового положення теж вони не писали і не дзвонили. Одразу почали колажі слати і погрожувати. Тому хто зна. Але чула що і є-гроши такими методами працюють. Тому хто зна. В мене самі спокійні майкредіт.

Доброго дня. Підскажіть що робити в даній ситуації. На вайбер отримав повідомлення із дуже серйозними погрозами в свою сторону, родичів й написали що навіть сусіди будуть мати проблеми. Вимагає повернути кошти, куди повертати, скільки повертати не відповідає. В мене був борг в є-гроші, оплатив й закрив, залишилося тільки "Таліон", крім того якось знайшли номер родичів й також відправили їм повідомлення із моєю фотографію й погрозами. Хто це може бути й що робити, можливо в когось вже було таке?
Вам більше не поступали погрози на вайбер? Чи до родичів?

Усiм, хто витратив час на попереднi три сторiнки, [UWSL]хто б не дзвонив - це сепари та вороги. Шлiть на йух. Завтра навiть з кимось з них поговорю, якщо труколлер проб'ють) [/UWSL]

А чому ви не робити скріни погроз ? Робіть скріни і відправляйте в фінскаргу,НБУ,кібер поліцію.
За таку поведінку їх штрафують і лишають ліцензії
Підкажіть, будь ласка, куди звертатися щоб написати скаргу і куди краще писати в НБУ, фінскчргу, кіберполіцію?

Назад
Угорі