Погашення боргу в бізнес позиці! Закрила позику

• Автор теми Автор теми Siasmertmfo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 3K
Дякую ☺️. Чесно не віриться що я з ними попрощалася. Думала дійде до суду. Хоча як почалась війна то просили тіло. Спочатку геть пропали, а через деякий час почали писати на емейл. Тіло я не готова була платити. Ну а залишок звісно легше віддати ніж з ними судитись.

Сьогодні надали довідку про закриття🎉🎉🎉
Нарешті, видихаю ☺️☺️☺️
Чесно кажучи, у мене немає і ніколи не було БП, якось пронесло, але завдяки форуму дізнався, що з ними найскладніше: і вигідно домовитись, і виграти суд. Але ви змогли. Це як "вишенька" на торті і чудове завершення вашої довгої боротьби.
Я вас щиро вітаю!👏🫂
Обов'язково порадуйте себе чимось, щоб відзначити цю дату.

А потім зберіть думки, і, все ж таки, поділіться своєю історією. Впевнений, що вона буде гарним і корисним стимулом для наступних "поколінь". Навіть коли ви вже забудете і про кредити, і про цей форум. А ще це трохи зіпсує оту "суху статистику" тих, хто обіцяв)))

Чесно кажучи, у мене немає і ніколи не було БП, якось пронесло, але завдяки форуму дізнався, що з ними найскладніше: і вигідно домовитись, і виграти суд. Але ви змогли. Це як "вишенька" на торті і чудове завершення вашої довгої боротьби.
Я вас щиро вітаю!👏🫂
Обов'язково порадуйте себе чимось, щоб відзначити цю дату.

А потім зберіть думки, і, все ж таки, поділіться своєю історією. Впевнений, що вона буде гарним і корисним стимулом для наступних "поколінь". Навіть коли ви вже забудете і про кредити, і про цей форум. А ще це трохи зіпсує оту "суху статистику" тих, хто обіцяв)))
Ой, історія така довга. З чого взагалі починалось… Можна книгу написати… Якщо дійсно цікаво то свою історію напишу з самого початку, що мене привело до мфо.

Ой, історія така довга. З чого взагалі починалось… Можна книгу написати… Якщо дійсно цікаво то свою історію напишу з самого початку, що мене привело до мфо.
А сколько у вас была просрочка ?

А як вони взагалі себе поводили? Бо теж ввійшла в прострочку в них. Поки небагато та все ж...
Спочатку наярювали поки не змінила номер телефону. Потім повідомлення присилали тільки на електронну пошту. Потім війна, затихли. Через час активізувалися, писали на пошту. Я чекала нормальних для себе умов закриття. Дочекалася!!! Запропонували закрити за остачу не виплаченого, але одним платежем. В мене було взято 20 тисяч. З відсотками я повинна була виплати 41 тисячу. 33 тисячі було виплачено. Вони запропонували одним платежем 8 тисяч, і закрити то все. Я заплатила, на слідуючий день надали довідку про закриття. До суду не дійшли, просто фартонуло. Бо ці діячи довго не думають(((

Доброго дня шановні! Кредит у бізнес позиці був взятий ще 1 липня 2021 року. Тоді я була впевнена що цим кредитом я перекрию інші. А один цей буду виплачувати по трохи. Але склалося не так як я хотіла. Пішла у прострочення. Платити не було чим, то я була у режимі сніжинки весь цей час.
На даний час останні три місяці СВС писало листи на електрону пошту про тіло. Але ж тоді брала 20 тисяч, на кінець терміну повинна була заплатити 40 тисяч. Виплачено 32.800. Я ще ігнорувала. На тій неділі запропонували заплатити остачу, і залишок спишуть. Сьогодні я все ж таки заплатила ту остачу 8.800. Чекаю довідку про закриття. Розумію що якщо підуть до суду то попросять більше.
Дякую за увагу! За ці три роки закрила 32 МФО. Бізнес позика була остання)
Як у Вас вдалося владнати з Бізнес позикою? Як вони себе поводили?

Назад
Угорі