Поездка за границу при наличии кредитов

• Автор теми Автор теми i_hate_mfo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 4K

i_hate_mfo

Форумчанин
Дописи
185
Реакції
383
Бали
223
i_hate_mfo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дорогие участники форума, а скажите, как может повлиять долг в микрокредитах для поездки в другую страну? вдруг в суд подадут (ну не страшно), а нужно будет уезжать на месяц на заработки.
Кто сталкивался?

Дорогие участники форума, а скажите, как может повлиять долг в микрокредитах для поездки в другую страну? вдруг в суд подадут (ну не страшно), а нужно будет уезжать на месяц на заработки.
Кто сталкивался?
Да, без проблем. Пока суда не было - вы можете выезжать из страны и возвращаться в нее (по желанию:))

Добрий день. Маю кредити в
МАНІВЕО 27000
НА ВСЕ 20000
АЛЕКСКРЕДИТ 7000
КАЧАЙГРОШІ 11000
ДІНЕРО 20000
УКРПОЗИКА10000
ЗЕКРЕДИТ 6000
СІСІЛОАН 7000
Кредитплюс 11000
Глобалкредит 7000
Кредит7 10000
Майкредит 11000
Sos 7000
Готівочка 7900
Форза 5000
Гофінго 5000
Еврогроші5000
Швидко гроші 9000 (це все тіло)
Половина вже на прострочці, два тижні. Їду за границю. Плануюю десь на рік. Навіть незнаю як вони будуть дзвонити) всім сказав щоб посилали їх чим подальше. Буде інтересно. Що скажете на ту ситуацію?

Норм ситуація.Всім близьким поставити/ввімкнути антиспам і хай кали б'ються головою.Захочуть-напишуть листа на електронку,чи вайбер.А Вам удачі!

А що там казати. Їдьте щасливо, займайтесь своїми справами, видаліть фейсбук обов'язково, також дуже важливо зробити перевипуск або закрити карточку, яку засвітили в мфо - бо заженуть в мінуса.

Нормально Вы,почти 200 ) интересно будет 100%, но все постепенно решите, грамотное распределение денег и за пару годков закроете
Нормально Вы,почти 200 ) интересно будет 100%, но все постепенно решите, грамотное распределение денег и за пару годков закроете
Если захотите

А що там казати. Їдьте щасливо, займайтесь своїми справами, видаліть фейсбук обов'язково, також дуже важливо зробити перевипуск або закрити карточку, яку засвітили в мфо - бо заженуть в мінуса.
Я з фейзбук закрив, івидалив всі фотографії і друзів. І перейменував

Добрий день. Маю кредити в
МАНІВЕО 27000
НА ВСЕ 20000
АЛЕКСКРЕДИТ 7000
КАЧАЙГРОШІ 11000
ДІНЕРО 20000
УКРПОЗИКА10000
ЗЕКРЕДИТ 6000
СІСІЛОАН 7000
Кредитплюс 11000
Глобалкредит 7000
Кредит7 10000
Майкредит 11000
Sos 7000
Готівочка 7900
Форза 5000
Гофінго 5000
Еврогроші5000
Швидко гроші 9000 (це все тіло)
Половина вже на прострочці, два тижні. Їду за границю. Плануюю десь на рік. Навіть незнаю як вони будуть дзвонити) всім сказав щоб посилали їх чим подальше. Буде інтересно. Що скажете на ту ситуацію?
Счастливого пути. Начните жизнь с чистого листа.)))

Норм ситуація.Всім близьким поставити/ввімкнути антиспам і хай кали б'ються головою.Захочуть-напишуть листа на електронку,чи вайбер.А Вам удачі!
Подскажите бесплатный антиспам, чтобы обрезал звонилок

Сижу вже місяць за кордоном. В день десь дзвінків 50 шт. Від кого не знаю, так як я у роумінгу. Люди передали мені, шо ті уйобu, обзвонили все, і всіх. Ціле місто на ноги підняли. Мені поx. Я за 2500 км. На почту починають присилати реструктуризацію. Наразі режим сніжинка. Саме більше мене смішить, це смс про виїзду групу.

Что значит в минусе?; Могут в минусовой овердрафт загнать?

Сижу вже місяць за кордоном. В день десь дзвінків 50 шт. Від кого не знаю, так як я у роумінгу. Люди передали мені, шо ті уйобu, обзвонили все, і всіх. Ціле місто на ноги підняли. Мені поx. Я за 2500 км. На почту починають присилати реструктуризацію. Наразі режим сніжинка. Саме більше мене смішить, це смс про виїзду групу.
Зелёная Нива или Серый ланос?

А это почему Вас должно волновать? Пусть этот вопрос их волнует))
Езжайте, доброго пути вам и не парьтесь.
Вы не в курсе как проскочили пару звонков? Стандартный блокиратор на андроид,блочит все и вся что нету в книге,но за месяц таки 2 вызова из разных номеров пробилось,как так?

Вы не в курсе как проскочили пару звонков? Стандартный блокиратор на андроид,блочит все и вся что нету в книге,но за месяц таки 2 вызова из разных номеров пробилось,как так?
Нові номери,ще не позначені як спам.

Назад
Угорі