подзвонили з майкредит

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 10K
Бо прислали раз листа мені . А тепер пишуть шо в суд подадуть якшо незаплачу шо від них чекати???

Про те що підготовлено позов до суду
Звонки,смс ,письма...все пугалки...

А вони дійсно можуть це зробити?
Відкрити карну справу ? На якій підставі, де склад злочину ?
Повторюсь в сотий раз : займи не мають абсолютно ніякого відношення до криміналу ( хіба що дійсно, коли це роблять аферисти на чужі документи ), бо це є цивільно - правові відносини.
Не звертайте уваги на ці дитячі лякалки, а краще приділіть більше уваги своєму здоров'ю і здоров'ю вашого немовляти.

Відкрити карну справу ? На якій підставі, де склад злочину ?
Повторюсь в сотий раз : займи не мають абсолютно ніякого відношення до криміналу ( хіба що дійсно, коли це роблять аферисти на чужі документи ), бо це є цивільно - правові відносини.
Не звертайте уваги на ці дитячі лякалки, а краще приділіть більше уваги своєму здоров'ю і здоров'ю вашого немовляти.
Дякую за підтримку . А гроші всім у вас були??

Я на кредитплюс 6 исков в суд зарядил. По разным поводам. Теперь шлют в суды тонны бумаги.

Задолженности 2 недели и уже продают?
Ну вы гоните,нафига Вы все свои данные светите?и номер договора,и ФИО??
У меня эти м*даки с карты 6500 сняли, брал 3000
А карту перевыпустить чё не судьба?

Тримайтесь тільки не опускайте руки !дуже прикро якщо є старші члени сім'ї вони не зрозуміють оці звінки але це не про всіх..Я дуже сподіваюся що у вас буде все добре.
Короче дізнались всі номери моїх родичів ******* страшно уже подзвонили до бабусі но я встиг взяти слухавку короче почалось

Вкладення

• IMG_20201105_090452.webp
    IMG_20201105_090452.webp
    15.5 Кб · Перегляди: 41
А мне сегодня они предложили реструктуризацию , разбить на 11 платежей
Хотят они 11+ тысяч, хотя тело всего 6

А мне сегодня они предложили реструктуризацию , разбить на 11 платежей
Хотят они 11+ тысяч, хотя тело всего 6
Скажите ми снежинка или с ними общались? Находят быстро родственников?

Что будет мне и моим родним если воопше неплатить по кредиту?забудут или долго будут надзванивать?хочю маме номер сменить!

Что будет мне и моим родним если воопше неплатить по кредиту?забудут или долго будут надзванивать?хочю маме номер сменить!
Да ничего :dntknw: 27мфо 7 месяцев и все отлично! Есть у кого ещё больше годами)))
Максимум ИН(легко сносится в суде)
Суд(можно признать что не должен никому, или урезать все их хотелки))) даже если присудят что-то ничего страшного если не отдать))) в тюрьму не посадят,родственникам ничего не будет от слова совсем,за границу выпустят, домой не приедут никто)))
Короче будет все как было до этого г.вна, деньги на кармане и спокойный сон)))

Сегодня 5 день просрочки. Пошел обзвон с Дельта М,требуют полную оплату до 8.11

Назад
Угорі