подзвонили до чоловіка з цього номера 0637627155 сказали що з нац поліції міста

• Автор теми Автор теми L199699
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

L199699

Читач
Дописи
10
Реакції
3
Бали
3
L199699 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь ласка сьогодні подзвонили до чоловіка з цього номера
0637627155 сказали що з нац поліції міста. Також подзвонили до сестри і сказали що завтра я маю явитися у поліції. Потім чоловік до них передзвони сказали що бистро займ подав заяву про шахрайство і дали номер якогось Ігора Івановича щоб подзвонити до нього і владнати питання. Підскажіть як на це реагувати??

Підскажіть будь ласка сьогодні подзвонили до чоловіка з цього номера
0637627155 сказали що з нац поліції міста. Також подзвонили до сестри і сказали що завтра я маю явитися у поліції. Потім чоловік до них передзвони сказали що бистро займ подав заяву про шахрайство і дали номер якогось Ігора Івановича щоб подзвонити до нього і владнати питання. Підскажіть як на це реагувати??
Можу сказати одне, це не з поліції дзвонили, а з шараги. Вони люблять представлятися працівниками поліції, СБУ, прокуратури і т.д. Наступного разу запитайте, з якого відділу і номер жетона а також прізвище, ім'я, по-батькові і звання особи, яка телефонує.

Можу сказати одне, це не з поліції дзвонили, а з шараги. Вони люблять представлятися працівниками поліції, СБУ, прокуратури і т.д. Наступного разу запитайте, з якого відділу і номер жетона а також прізвище, ім'я, по-батькові і звання особи, яка телефонує.
Вже чоловік передзвони сам до них. І запитував куди підійти який кабінет і так далі. Нічого не сказали дали лише номер і сказав що зателефонуйте і домовився щоб до вечора він забрав заяву.

Вот именно. Какая там полиция? То вымогающее говорящее существо (людьми они не являются).
И просроченный/неоплаченный кредит/займ (и это при действительном договоре) - ни разу не приравнивается к мошенничеству. Полиция гражданско-правовыми отношениями не занимается. И вызывают туда повесткой.

Вже чоловік передзвони сам до них. І запитував куди підійти який кабінет і так далі. Нічого не сказали дали лише номер і сказав що зателефонуйте і домовився щоб до вечора він забрав заяву.
Можу запевнити, що немає ніякої заяви.

Та це Я звонив, в мене просто жарти такі от і все. Інколи я рол плей займаюсь, то в участкового, то в Івана Івановича, інколи Я Малдер з х-файлів а якщо дуже хочу той у Скарлет з войс ченджером перетворяюсь

images

Мне так на работу из фин протект звонили, а потом мне, сказали дело шьют на меня и еще 14 чел. Уже неделю жду продолжения. Молчат.

Мне тоже как-то недополицеские на Вайбер писали и приглашали на беседу

Я была с этим вопросом в райотделе-та вот они не имеют никакого отношения..никакое это не мошенничество...полиция не занимается этими вопросами

До моєї мами дзвонили сказали що з обласної поліції, просили щоб я передзалнила. Подзвонив мій юрист, сказали, що є усна заява, іщоб я владнала це питання, бо готують 15 мфо колективний позов. Чекаємо позову...

Назад
Угорі