Подскажите по Динеро

• Автор теми Автор теми Irina3
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K

Irina3

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
15
Бали
5065
Irina3 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мужу коллекторы предложили закрыть долг по Динеро(точнее-Укрпозыка).За тело кредита.Документы прислали на вайбер.Мужчина такой правильный:сам в жoпe,в долгах,пришол сюда чтобы таким как ты помагать и т.д.Подскажите,можно ли верить.

Вкладення

• IMG-d0098a251142d0511ced2580be3c8d0e-V(1).webp
    IMG-d0098a251142d0511ced2580be3c8d0e-V(1).webp
    86.8 Кб · Перегляди: 128
после фразы "сам в жoпe в долгах", можно уже не читать.
Такие документы вам ничего не гарантируют

после фразы "сам в жoпe в долгах", можно уже не читать.
Такие документы вам ничего не гарантируют
Да я тоже такого мнения.Но муж:он так культурно общается,сам в жoпe и т.д.Думаю-новый вид давления,типа-по чесному ...Хотелось бы верить,но...

Якщо вони такого листа на вайбер прислали, то може і укрпоштою можуть? Але все одно якось страшнувато. Вони такі якісь дуже незрозумілі для мене. Тихо сидять, лишень на мейл надсилають повідомлення ну і смс інколи. Якось насторожує....
Post automatically merged:

А в особистому кабінеті сума змінилася, чи ви не заглядаєте туди?

Якщо вони такого листа на вайбер прислали, то може і укрпоштою можуть? Але все одно якось страшнувато. Вони такі якісь дуже незрозумілі для мене. Тихо сидять, лишень на мейл надсилають повідомлення ну і смс інколи. Якось насторожує....

В особистому кабінеті нічого не змінилось.Аргументують тим що коли проплатите-наберем організацію і вони все закриють.

В особистому кабінеті нічого не змінилось.Аргументують тим що коли проплатите-наберем організацію і вони все закриють.
А у вас із 7 тис. багато вже набігло? Лонгували? Я, наприклад, дуже багато разів лонгувала, тому мене навіть і тіло не влаштовує. Я вде їм все виплатила.
А на якому терміні продали колекторам?

Тихо сидять?! Вам круто повезло, їхній робот дзвонить до чужих людей на роботу по 20-30 разів на день, ну і до мене звісно з чоловіком.

Тихо сидять?! Вам круто повезло, їхній робот дзвонить до чужих людей на роботу по 20-30 разів на день, ну і до мене звісно з чоловіком.
У них і робот є, як у Кешбері?
Та у мене просрочка маленька, тільки місяць, може того

Ага є, у мене просрочки більше 2 місяців. Їхній робот тільки почав атаку.
Та одним роботом більше, то нічого страшного))) тим більше всі в блоці.

Єдине в труколері мене смущає, шо до мене вже кілька днів підряд якась простітутка Таня дзвонить ?????

Та одним роботом більше, то нічого страшного))) тим більше всі в блоці.

Єдине в труколері мене смущає, шо до мене вже кілька днів підряд якась простітутка Таня дзвонить ?????
Я так назвала в гетконтакте Татьяну Сергеевну с динеро )))))))

Она притрушенная ппц )
До речі, ще тиждень тому Укрпозика себе ніяк не проявляли, просто смс і листи на електронну пошту. А дня 2-3 бачу труколер не пропускає дзвінки від Дінеро, а ще й ви про цю Таню написли, пазл зійшовся.
Грядут зміни, мабуть

До речі, ще тиждень тому Укрпозика себе ніяк не проявляли, просто смс і листи на електронну пошту. А дня 2-3 бачу труколер не пропускає дзвінки від Дінеро, а ще й ви про цю Таню написли, пазл зійшовся.
Грядут зміни, мабуть
Они как озверели с звонками! Весь день сегодня со скрытого номера пытаются дозвониться (все в блоке)).

Они как озверели с звонками! Весь день сегодня со скрытого номера пытаются дозвониться (все в блоке)).
Угу, і приховані номери теж не пропускала прога. А по електорнці і суму написали, хоча до цього тільки про пролонгації писали. Поміняли тактику)

Угу, і приховані номери теж не пропускала прога. А по електорнці і суму написали, хоча до цього тільки про пролонгації писали. Поміняли тактику)
Пол года просрочка в динеро, даже кабинет заблокировали уже сами и кажись продали меня, если не ошибаюсь. Последнии пару дней активно начали названивать тоже, причём и калы и динеро. И ещё из странностей динеро - тело у них 1800, 2 пролонгации до 1000 каждая, а в убки тело пишут 3800.

Назад
Угорі