подскажите кто знает по а банку

• Автор теми Автор теми Zach
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 102
  • Перегляди Перегляди 6K
Может она тяпнула уже и решила на уши тебе присесть?
може тот друг уже подгоняет...от и верь после этого людям.тока шо ей пилюлей вломила шоб не гнали беса.за 4500 будут кататься ...ну бред

На мене А-банк раніше подав до суду, я взяв 5 тис, треба було повернути 75 тис
перед судом я підписав договір про реструктуризацію, в суді я погодився на їхні умови (тим часом я переписав все своє майно на брата). Суддя закрила справу. я сплатив десь 11 чи 12 тис . і забив на них)) поки-що мовчать
Подадуть ще раз - оскаржу вже із адвокатом.

На мене А-банк раніше подав до суду, я взяв 5 тис, треба було повернути 75 тис
перед судом я підписав договір про реструктуризацію, в суді я погодився на їхні умови (тим часом я переписав все своє майно на брата). Суддя закрила справу. я сплатив десь 11 чи 12 тис . і забив на них)) поки-що мовчать
Подадуть ще раз - оскаржу вже із адвокатом.
Отлично, с 5 вернуть 75.
може тот друг уже подгоняет...от и верь после этого людям.тока шо ей пилюлей вломила шоб не гнали беса.за 4500 будут кататься ...ну бред
По лицу ей настреляла?

ы
Уменя недоабанк есть.1500 тянется уже эпопея 3й год.скидывали фактору дэбфорту и еэкспрессу.мог бы их закрыть-но принцип сработал.Клава хамила с банка этого неоднократно-я и упоролся.
Вышеизложенное-ну чушь полная!!!Мужики слежка-чето на паранойу похоже.Возможно гопота хотела развести.
фактору это калы?

Отлично, с 5 вернуть 75.

По лицу ей настреляла?
Я пробував домовитись на меншу суму, вони не захотіли. Суддя прийняла нейтралітет. Прийшлось погодитись на їхні умови на той час. Після того, як віддав 11-12 тис - змінив картку, і забив. До речі, судові витрати лягли тоді на А-Банк. Їм не дуже вигідно подавати в суд часто.

Отлично, с 5 вернуть 75.

По лицу ей настреляла?
та они в селе тут недалеко.по голосу тверезые
Я пробував домовитись на меншу суму, вони не захотіли. Суддя прийняла нейтралітет. Прийшлось погодитись на їхні умови на той час. Після того, як віддав 11-12 тис - змінив картку, і забив. До речі, судові витрати лягли тоді на А-Банк. Їм не дуже вигідно подавати в суд часто.
а 5 тищ куда потратили шото я непойму

5
та они в селе тут недалеко.по голосу тверезые

а 5 тищ куда потратили шото я непойму
5 тис це була кредитка, кошти пішли на споживчі витрати. закидав туди по 500-600 грн щомісяці - потім забив. і тоді з 5 тис там заборгованість виросла до 75 )))
P.S. ніколи не треба боятись суду, треба туди ходити, і ставати юридично обізнаним. і заводити знайомства із суддівським персоналом та їхніми секретарями))

А-Банк, просрочка уже более года.
Успешно морозил, у меня их номеров штук 20 в ЧС.
Передавали Дебфорту, кредит экспрессу и может быть кому то еще....но в итоге вернули в А-Банк.
Переодически приходят от них смски, но я просто вошел уже в ритм и по привычке игнорю.
Хотя один раз ответил случайно, ибо ждал смски от других чуваков, но и тут подвели - робот оказался.

А по поводу того, что подошли где то на улице, мол вы кредит не платите...смахивает на очередной вброс, напоминает ситуацию, как у меня была с одним знакомым, к которому коллекторы изо всех щелей перли - и из КредитКассы, moneyveo, forza, Швидко Гроши, А Банка, привата и вообще всех всех. Дико боялся, пока не понял, что это все *******.

а я муженьку эту историю расказала,он тоже поржал,и говорит наверное этого их знакомого уже так достали звонками что он придумал эту ситуацию чтоб они уже пошли заплатили

форумчане,такая ситуация:
моя соседка брала займ в а банке 4500,просрочка пол года,говорит что вчера к ней подошли два мужика представились с милиции,бегло показали удостоверение и сказали что у неё кредит в а банке и у них заявление на неё.она их оттолкнула и убежала.я её успокаивала,говорила что надо выяснять а с милиции ли они,а вот сегодня,платила в кассе коммуналку в а банке,и на экране (там же у них телики большие висят)увидела среди других фоток её фотку,типа разыскивается мошенница...скажите,может ли такое быть?что за ф*гня?она кредитку брала по своим документам же,и сумма извините 4500...
а она сама не хочет спросить у банка, что за дела и на каком основании они фото ее афишируют? может дело не просто в займе 4500?

а она сама не хочет спросить у банка, что за дела и на каком основании они фото ее афишируют? может дело не просто в займе 4500?
та уже выяснили,там друг слишком преукрашивает ситуацию и много трындит,а за фото надо ей сказать чтоб узнала.а она может на них заявление написать что они её в мошенничестве обвиняют?мошенничество это же не совсем то что они подразумевают взял и не отдал вовремя

та уже выяснили,там друг слишком преукрашивает ситуацию и много трындит,а за фото надо ей сказать чтоб узнала.а она может на них заявление написать что они её в мошенничестве обвиняют?мошенничество это же не совсем то что они подразумевают взял и не отдал вовремя
по сути может
но опять же мы не в штатах, где могут подать в суд и отсудить за подобное, но я бы попробовал

по сути может
но опять же мы не в штатах, где могут подать в суд и отсудить за подобное, но я бы попробовал
да,надо ей будет сказать.а друг этот х*р#о брехливое(нехочется матюгаться) надо бы ему навтыкать.изза таких и появляются страшилки про дядек в черных куртках.

да,надо ей будет сказать.а друг этот [censure]#о брехливое(нехочется матюгаться) надо бы ему навтыкать.изза таких и появляются страшилки про дядек в черных куртках.
сегодня или вчера кто то писал за 23 статью, она интересная, но опять же не в нашей стране. но пробовать можно

Цивільний кодекс України
Стаття 23. Відшкодування моральної шкоди

1. Особа має право на відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок порушення її прав.

2. Моральна шкода полягає:

1) у фізичному болю та стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку з каліцтвом або іншим ушкодженням здоров'я;

2) у душевних стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку з протиправною поведінкою щодо неї самої, членів її сім'ї чи близьких родичів;

3) у душевних стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку із знищенням чи пошкодженням її майна;

4) у приниженні честі та гідності фізичної особи, а також ділової репутації фізичної або юридичної особи. { Пункт 4 частини другої статті 23 в редакції Закону N 3261-IV від 22.12.2005 }

3. Моральна шкода відшкодовується грішми, іншим майном або в інший спосіб.

Розмір грошового відшкодування моральної шкоди визначається судом залежно від характеру правопорушення, глибини фізичних та душевних страждань, погіршення здібностей потерпілого або позбавлення його можливості їх реалізації, ступеня вини особи, яка завдала моральної шкоди, якщо вина є підставою для відшкодування, а також з урахуванням інших обставин, які мають істотне значення. При визначенні розміру відшкодування враховуються вимоги розумності і справедливості.

4. Моральна шкода відшкодовується незалежно від майнової шкоди, яка підлягає відшкодуванню, та не пов'язана з розміром цього відшкодування.

5. Моральна шкода відшкодовується одноразово, якщо інше не встановлено договором або законом.
Докладніше: Цивільний кодекс України Стаття 23. Відшкодування моральної шкоди

сегодня или вчера кто то писал за 23 статью, она интересная, но опять же не в нашей стране. но пробовать можно

Цивільний кодекс України
Стаття 23. Відшкодування моральної шкоди

1. Особа має право на відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок порушення її прав.

2. Моральна шкода полягає:

1) у фізичному болю та стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку з каліцтвом або іншим ушкодженням здоров'я;

2) у душевних стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку з протиправною поведінкою щодо неї самої, членів її сім'ї чи близьких родичів;

3) у душевних стражданнях, яких фізична особа зазнала у зв'язку із знищенням чи пошкодженням її майна;

4) у приниженні честі та гідності фізичної особи, а також ділової репутації фізичної або юридичної особи. { Пункт 4 частини другої статті 23 в редакції Закону N 3261-IV від 22.12.2005 }

3. Моральна шкода відшкодовується грішми, іншим майном або в інший спосіб.

Розмір грошового відшкодування моральної шкоди визначається судом залежно від характеру правопорушення, глибини фізичних та душевних страждань, погіршення здібностей потерпілого або позбавлення його можливості їх реалізації, ступеня вини особи, яка завдала моральної шкоди, якщо вина є підставою для відшкодування, а також з урахуванням інших обставин, які мають істотне значення. При визначенні розміру відшкодування враховуються вимоги розумності і справедливості.

4. Моральна шкода відшкодовується незалежно від майнової шкоди, яка підлягає відшкодуванню, та не пов'язана з розміром цього відшкодування.

5. Моральна шкода відшкодовується одноразово, якщо інше не встановлено договором або законом.
Докладніше: Цивільний кодекс України Стаття 23. Відшкодування моральної шкоди
спасибо за информацию

спасибо за информацию
пожалуйста, всегда рад помочь
меня тоже эта статья заинтересовала, было бы у нас как в других нор странах, так можно было бы отсудить много чего
приблизительно по такому же закону, ну может чуть по другому, как то мужик в штатах подал в суд на мак, что их еда вредна и стала причиной его ожирения, около двух лямов отсудил))

пожалуйста, всегда рад помочь
меня тоже эта статья заинтересовала, было бы у нас как в других нор странах, так можно было бы отсудить много чего
приблизительно по такому же закону, ну может чуть по другому, как то мужик в штатах подал в суд на мак, что их еда вредна и стала причиной его ожирения, около двух лямов отсудил))
круто...у нас всё никак у людей

Назад
Угорі