Подовжать дію закордонного паспорта, якщо є борги в МФО?

доброго вечора скажіть будь-ласка якщо є борги в мфо закордонний біометричний паспорт можна зробити в Україні
ні. тепер ви належите МФО. доки вони не поділять, кому нирка, кому легені, а кому шматок печінки - паспорт не зроблять.

дякую дуже невже за таке питання птрібно стільки негативу..... Вибачте якщо Вам дуже прикро стало
Питання виїзду і паспорту підіймались на форумі....Поки закони незмінні,і паспорт і виїхати можна.Що з боргами,що з виконавчими.Хіба вам заборонить суд,або по аліментах,або ви чоловік від 18 до 60,поки інакших причин невиїзду немає.

Я думаю. тут проблема в психологічному тиску звонілок і МФО - от вроді ти вже сидиш на форумі, вроді вже готовий, але все одно їхні "листи щастя" з усілякими погрозами і так далі мимоволі спонукають засумніватись, перепитати і тп...
так Ви маєте рацію інколи починаєш себе накручувати різними думками і звідси і виходять дурні питання

и займ в криптовалюте
кстати промелькнули новости, что хотят таки взяться за крипту...

О... Ну, вообще неудивительно)

Закон про крипту вже прийнято, але він не вступив в силу, тому що НБУ має прописати деякі нюанси, порядок використання і внести зміни до ПКУ.
Там хочуть зробити 5% податку, але спорять чи на оборот (якщо вивести, то на всі кошти) чи лише на прибуток

И все ж таки тема не про крипту, а про закордонні паспорти

Питання виїзду і паспорту підіймались на форумі....Поки закони незмінні,і паспорт і виїхати можна.Що з боргами,що з виконавчими.Хіба вам заборонить суд,або по аліментах,або ви чоловік від 18 до 60,поки інакших причин невиїзду немає.
[POSTS=1000]Є))
Якшо ти путін :sarcastic:
[/POSTS]

Думаю, за кордоном ви можете вже забути про борги в Україні, якщо повертатись дійсно немає планів ніколи. Тільки якщо чисто для себе будете бажати розрахуватись (я би особисто цього не робив, бо не вважаю, що пузаті дяді підуть в мінус, навіть якщо я в кожній мфо би взяв по 100 000 грн, вони роблять бізнес на нашій недосвідченості, наївності і глупості).
Насолоджуйтесь новою країною, будуйте нове життя, заводьте нових друзів, будьте щаслива :yahoo:

Думаю, за кордоном ви можете вже забути про борги в Україні, якщо повертатись дійсно немає планів ніколи. Тільки якщо чисто для себе будете бажати розрахуватись (я би особисто цього не робив, бо не вважаю, що пузаті дяді підуть в мінус, навіть якщо я в кожній мфо би взяв по 100 000 грн, вони роблять бізнес на нашій недосвідченості, наївності і глупості).
Насолоджуйтесь новою країною, будуйте нове життя, заводьте нових друзів, будьте щаслива
дуже Вам дякую, планую поїхати на роботу а там буде віидно як складеться, я зараз не можу на довго поїхати бо в мене мама яку я не можу на довго плкидати можливо буду працювати періодично, але думаю що і при такій ситуації треба забувіати про них. в мене є нерухомість на мені. і зараз в мене суд з єапб

Назад
Угорі