Подоставайте звонками

• Автор теми Автор теми katriene0
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 795
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

katriene0

Форумчанин
Дописи
208
Реакції
234
Бали
5375
katriene0 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочки нет,погасила все проценты в быстрозайм,но они названивает и угрожают!!! Не то чтобы очень достали,но ведут себя очень хамовито!!! Кто может подоставайте пожалуйста звонками!!! А то с моего не берет эта придурошная!!!номер в личку дам, здесь вроде нельзя.

Просрочки нет,погасила все проценты в быстрозайм,но они названивает и угрожают!!! Не то чтобы очень достали,но ведут себя очень хамовито!!! Кто может подоставайте пожалуйста звонками!!! А то с моего не берет эта придурошная!!!номер в личку дам, здесь вроде нельзя.
Они не с какого номера не возьмут,так как у них запрет на входящие)

Вы погасили займ, а они вам звонят?

если вы погасили займ и вас прессуют - звоните мусорам, пусть они их достают.

Вы погасили займ, а они вам звонят?
Я погасила % они просто лонгацию убрали в связи с карантином,позвонили сказали можете единократно продлить на 15 дней погасив все %, я это и сделала,звонят каждый день

Перестаньте реагувати на Бистрозайм, в роботі їхньої системи Нацкомфінпослуг виявив значні порушення в роботі ІТС, кредити могли видаватися не на ваше ім‘я або чужі кредити падати на ваше ім‘я. Вони й самі інформації по договору не мають конкретної, під час першого дзвінка мене взагалі перепутали з якоюсь жіночкою і назвали чужі дані. Всі їхні цифри - це марення сивої кобили. Просіть, навіть вимагайте договір в письмовій формі, пишіть запити на їхню юридичну адресу, і в жодному випадку не годуйте їх пролонгаціями.

Я погасила % они просто лонгацию убрали в связи с карантином,позвонили сказали можете единократно продлить на 15 дней погасив все %, я это и сделала,звонят каждый день
Та забейте вы на них и не кормите их

Ребята, я все это понимаю.......что кормлю их и т.д. но не могу я чтобы узнали родители, они не перенесут((((еще одно говно в которое я вляпалась. если б не карантин закрыла бы давно........а так часть заработка исчезла и все((((я еще до карантина написала на них в Нац ком, но ответа так и нет((((я знаю, что лучше бы все рассказать, но блин не сейчас.........

Ребята, я все это понимаю.......что кормлю их и т.д. но не могу я чтобы узнали родители, они не перенесут((((еще одно говно в которое я вляпалась. если б не карантин закрыла бы давно........а так часть заработка исчезла и все((((я еще до карантина написала на них в Нац ком, но ответа так и нет((((я знаю, что лучше бы все рассказать, но блин не сейчас.........
Цим самим ви будете продовжувати танцювати під їхню дудку, оскільки цими погрозами вони вже здійснили психологічний тиск на вас, виявили слабке місце і продовжуватимуть давити на це місце допоки ви будете нести їм гроші.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі