Поділюся зі своїм списком...

• Автор теми Автор теми Sofiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 102
  • Перегляди Перегляди 5K
ksuha, колись, маючи 2-3 МФО я теж переживала як з них виберуся, хто б мені сказав шо їх буде близько 30. Найцікавіше те , шо я осінню практично закрила все. Потім були проблеми в сім’ї , потрібні були гроші і я знову влізла у це болото. Тільки вже дуже і дуже глибоко.
fotosalata, ви так спокійно пишете про це) хочеться перейняти собі вашого спокою та впевненості ) плануєте ще їм шось платити чи інгор назавжди ? ))

ksuha, колись, маючи 2-3 МФО я теж переживала як з них виберуся, хто б мені сказав шо їх буде близько 30. Найцікавіше те , шо я осінню практично закрила все. Потім були проблеми в сім’ї , потрібні були гроші і я знову влізла у це болото. Тільки вже дуже і дуже глибоко.
Ах оставьте его оставьте. )
забудьте шо було. только своих предупредите чтоб игнорили все и не реагировали.

Не переживайте, выбрались в первый раз-значит уже есть закалка' выберетесь и в этот раз. Удачи вам и терпения.:luboff:

fotosalata, не знайшли Ваш новий номер? У мене думки , що як тільки я зміню номер,то одразу будуть дзвонити до всіх і вся.
Если новый номер нигде не засветите, и никто не сольет его, из ваших знакомых или друзей, то никто на него звонить не будет

Лёвушка, та ніби попередила, чоловік теж такої думки . Брат ніколи з таким не зустрічався, іноді бере слухавку, питає мене що я вирішила з кредиторами. Думала можливо вирішувати то все через адвоката , але це такої нові і немалі витрати. Грошей зайвих нема. Потрібно віддати ще те, що позичила.

@gersha,ой , так , ви праві , я з квітня тут . І знову ж таки боялася дуже за рідних. Був нелегкий місяць , мама за кордоном з коронавірусом, фізичне та психологічне здоров’я на 0. Батько теж хворів.
На днях помер. Дуже не хотіла їх ще добивати в той момент. Та й залякали мене добряче. Я брала слухавку від всіх і вся. Соц. Мережі скрила , фото закрила. Залишилися однокласники , які неможу ніяк відновити пароль.
gersha, була одна надія закрити то все , але, на жаль вона згасла. Була людина яка хотіла допомогти з тим всім мені , обіцяла , але вийшло, що вийшло.
Я зрозумів. Співчуваю вашій втраті.

Якщо профіль в однокласниках все ж активний, у інших користувачів є доступ до фотографій, списку друзів і т.д., спробуйте відновити пароль та деактивувати чи приховати сторінку. Ніколи ними не користувався, але думаю як і у інших соц мереж там 2 способи - через номер телефону чи через електронну скриньку, мабуть профілі, які були створені раніше, приєднанні до електронної скриньки, можливо і до тої, якою ви вже давно не користуєтесь.

ksuha, ха-ха, хотілось б , але 3 і 30), речі різні) тай виплатила я їм вже , й як багато , може варто ще шось повернути, якщо можливо ) кредит касу нагодувала тільки на 37к (тіло 10к).
gersha, власне пробувала 2 способи , нічого не виходить( не заходила туди років 4-5) друзів там небагато , але для них вистачить. Родичам також треба закривати сторінки ?

Лёвушка, та ніби попередила, чоловік теж такої думки . Брат ніколи з таким не зустрічався, іноді бере слухавку, питає мене що я вирішила з кредиторами. Думала можливо вирішувати то все через адвоката , але це такої нові і немалі витрати. Грошей зайвих нема. Потрібно віддати ще те, що позичила.
Чим зараз допоможе адвокат, якщо вас поки в юридичному руслі не рухають (немає справ у судах, виконавчих написів і т.д.? Так що поки вашого прізвища нема в єдиному реєстрі боржників чи на сайті судової влади, вам адвокат не потрібний, зайві витрати.

Да но позже.
Говорите конечно но позже. Сейчас никак не могу. А с конторами завязывайте общаться .
смотрю труколер показывает Укрборг, Талион, ФинФорс.. наверное на прозвоне??? симку вынула.. и понятия не имею кто звонит. Пока ничем им помочь не могу.

ksuha, ха-ха, хотілось б , але 3 і 30), речі різні) тай виплатила я їм вже , й як багато , може варто ще шось повернути, якщо можливо ) кредит касу нагодувала тільки на 37к (тіло 10к).
А разве смерть близкого родного это не форс мажорные обстоятельства? Мож им написать и предоставить документы' может дадут отсрочку (каникулы)' а Вы за это время привидете мысли в порядок. Я бы узнала.

fotosalata, ви так спокійно пишете про це) хочеться перейняти собі вашого спокою та впевненості ) плануєте ще їм шось платити чи інгор назавжди ? ))
Мене просто ніколи думка оточення не тривожила, мені всерівно якщо будуть дзвінки до сусідів, скачають блокіратор і все. В тата та брата та сестри блокіратори стоять ніхто з мфо не говорить, і більш нідокого не було дзвнків за 4 місяці.Лише листи приходять і все. Ігнор, не бачу смислу закривать в мене іх 19 і якщо закрию одне нічого не дасть це. І інші мфо побачать що я закрив якесь мфо і почнуться дзвінки лишні.

vetal050, собі можна змінити))) якби ж вони ще оточення не турбувало )))
Ище раз. перестаньте думать об окружении, вы не в силах отвечать за действия других людей, и не казните себя за это. думайте за себя и свою жизнь

Лёвушка, з вашого досвіду МФО чи колектори більше телефонують ?
vetal050, я відчуваю себе двієшницею, коли мені повторють одне і теж , а до мене не доходить ))))все розумію і ніби сприймаю , але я мабуть дуже слабкодуха,))
fotosalata, а в мене чомусь навпаки) завжди думаю , що скажуть інші. Завжди боялася доставляти комусь якісь незручності.

Останнє редагування:
власне пробувала 2 способи , нічого не виходить( не заходила туди років 4-5) друзів там небагато , але для них вистачить. Родичам також треба закривати сторінки ?
тоді спробуйте написати в службу підтримки, що доступ втратили і не хочете, щоб ваша персональна інформація могла бути використанна посторонніми особами (потрібно через VPN заходити):

щодо сторінок родичів, не знаю, чув випадки, що могли контактувати зовсім посторонніх осіб, які могли б мати до вас лише опосередковане відношення....але я так далеко не заходив, вистачить того, що родичі і знайомі знають як на таке реагувати і куди тих телефоністів посилати.

vetal050, я відчуваю себе двієшницею, коли мені повторють одне і теж , а до мене не доходить ))))все розумію і ніби сприймаю , але я мабуть дуже слабкодуха,))
Ничего немного времени на форуме и будете отличницей, и сильной духом. Главное захотеть

fotosalata, а в мене чомусь навпаки) завжди думаю , що скажуть інші. Завжди боялася доставляти комусь якісь незручності.

Вони вам нічого не зроблять. Оточенню також. Он на мене сьогодні теж сказали, що накатали заяви ментам. Потім розговорилися - ну да, злізла, ну то що. Колись на колишній роботі дзвонили на охорону- то він каже- тут майже у всіх кредити, я навіть їх не слухаю і кладу слухавку. Легше стає, коли чесно і прямо признати, ну є вони в вас. Можна розказати друзям і рідним. Спочатку важко було, але то все у нас в голові. Я потім розказала- ну набралося, вже є. Радійте, що знайшли цей форум, він виручив. А взагалі, правда, заспокойтесь, нічого страшного не трапиться. Непотрібні люди відійдуть, затихне потрохи. Саме головне-відпочити мозгами, перестати нервувати , бахніть валер'янки або седасенчику. А Понаписуєте в нацком, почитаєте їх рішення, є багато шаблонів на сайті, або нбу в липні, щось повернете. Але для того, щоб написати, просто потрібно відпочити. потім, самі здивуєтесь, як почнуть з'являтись кошти, які не будете відносити в мфо. Зайдіть у вулик, поспілкуйтесь. Все буде добре.
А по того, кого закривати, скільки, чи взагалі закривати, подумаєте через пару днів. А зараз просто забороняйте про них думати.

Елена вин, дякую дуже за підтримку. Форум дуже виручає , коли важко і здається що сил немає) у мене Асоціації ніби я залежна від МФО і стараюся втриматися шоб не зробити пролонгацію )))треба збиватися з цієї теми платити шалені суми нізащо. Якби декілька місяців тому я б вчасно зупинилася, У мене було б значно менше проблем.

Елена вин, дякую дуже за підтримку. Форум дуже виручає , коли важко і здається що сил немає) у мене Асоціації ніби я залежна від МФО і стараюся втриматися шоб не зробити пролонгацію )))треба збиватися з цієї теми платити шалені суми нізащо. Якби декілька місяців тому я б вчасно зупинилася, У мене було б значно менше проблем.
Вы с этими пролонгациями вообще бросайте, это камень тянущий вас на дно, лучше уж те деньги на себя потратьте

Спасибо вам всем огромное. Я и свою душу успокоила. Я , примерно, так все и делала. Единственное, что когда я не отвечаю на телефон, эти гады добрались ко мне на работу. Там у меня пошли проблемы. А так всё ок. Тоже рассказала родителям . Поругали, пристыдили. Но со временем вошли в мое положение. Теперь все потихоньку стает на свои места. Чего всем и желаю .

Назад
Угорі